arkadaþlar bu þirketin brüt marjý neye göre deðiþiyor?
Kavganýn ortasýnda kaldýk, en büyük dayaðý biz yedik.Sanki tavan tavan çýkmýþtý da þimdi paraþütsüz düþüyor.
Deniz hocanýn dediði gibi patronun caný istemeden gitmez bu hisse, bunu bu hale getirenler utansýn.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
ARmut dibine düþer diyelim,
Patron hisseleri tespitiniz doðru.
Temel analiz yaparak hisse alanlar için çarpanlarý yüksek hisseleri almaya eli varmýyor.
Mesella bende EDÝP EGGUB SANEL hep patron hissesi çarpanlarý nispete ucuz, hep ucuz
EGGUB 135 Gördüðünde satýp CVKMD alma durumunda idim. Fakat aklýmda 150-160 vardý, 2. Kez 135 e yükseldiðinde umutlandým ama sürekli düþüp 100 altýna düþtü.
Ne hisseler kaçtý bu arada. Bazen EGGUB azalttým bazen çoðalttým. 101-103 görüp tekrar 97-98 e düþtü. Bir kaç kez bu senkronu yaþadým. By arada AKSEN 40 lardan 60 lara, cvkmd 20 den 40 lara yükseldi.
Neyse patron hissesi kötüdür.
Patronlar.....dýr.
Aklýna ne gelirse iþte
Yatýrýmcýsýna kazandýrmak istemeyen patronlarý anlamýyorum. Yaa bunun hazzý gerçekten yok mudur bunarýn gözünde
Þahsen ben böyle þirket olsam, hisselerim deðerli olsa yatýrýmcý kazanýp sevinse ben de sevinir mutlu olurdum.
Lan bunlar nasýl insanlar hakikaten.
Ýnsan deðiller mi yoksa
hisseyi bilerek baskýlayan , küçük lotlarla aþaðý basan kimse ; o.ç luðunu kabul ettik tamam
yýllardýr teyit ediyoruz
Genel olarak rallide kazançlar elde eden hisselerin düzeltme yapmasý normal ama bunun gibi 6 aydýr ayný yerde olan hisseye %5 çýkmalarý kötü niyet göstergesi, diyecek bir þey yok, en güvendiðim þirketti, hayal kýrýklýðý oldu.
Nasibimizde varsa ýskalamaz.
Patron ya da Tahtacý hepsi hikaye.
Onlarda kudret-i ilahiye nin dizgininde.
Kütü niyetlerinin vebali ise onlarýn üzerindedir.
Bize düþen sabýrdýr.
Sabýrla nasibimizi bekliyoruz.
23106RN0DA cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri