Bütün hissedar arkadaþlarýma selamlarýmý iletiyorum .yaklaþýk 2 senedir girmiyorum sizi çok özledim . 8 senedir herþeyimle koþtuðum hisse genel kuruldan tutun sosyal medya bloglarda deli gibi hakkýný savunduðum hisse . Yýllardýr her olayýnda yanýndaydýk . Bu hisseye 8 yýlýmý verdim en eski halkla iliþkiler uzmanýný tanýyorum .Geleceðimizi yatýrým yaptýk bu hisseye . Analizler teknik grafikler.Çok yazýk etmiþiz kendimize 6 ay önce aldýðým içi boþ çöp bir hisse maddi olarak beni bu hisseye karþý ezip attý Bu hisseye maddiyata dayalý bir gram güvenim kalmadý ama maneviyatým hala sonsuz sebebi burada edindiðim dostluklar . Sizden bir kuruþ beklemiyorum gencer ailesi ama bu insanlar hepinizden büyük MAHARAJ METEHAN DADAÞ3525 WRACKER GUNEYSU CRUX ASLANSELIM KEKO BAVER ATMACA GKN45 ismini yazamadýðým onca dost iyiki varsýnýz ..
Dadaþ üstadým nerelerdeydin hakkat.
Ben de dedim ki bu, limandan ayrýldý.
Biz de artýk pek yazmýyoruz.
Seni gördük sevindik.
Dediðin gibi dostlar tanýdýk.
Hatta KEKO üstadý hem iþyerinde hem de evinde ailecek tanýþmak nasib oldu. Keko üstad hakikaten samimi ve iyi niyetli güzel bir insan olarak bizzat görerek þahit oldum.
Allâh hepinizden razý olsun. Bereketli bir sezon olur inþaallah.
Saygý ve selamlarýmý sunarým üstadým.
23106RN0DA cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Haftalýk 130 üstü kapanýþ beklerdik ama yine geri sarmaya baþladý, trende sadýk kal artýk evlat.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
“CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR ÞEYTAN NAMAZ KILANA KADAR PÝYASADAYIZ.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri