Bu ota boka muhalefet iþi hiç iyi bir þey deðil. Yahya Kemal Gencer bey bana göre kusuruma bakmasýn boþa avukat parasý ödemiþ. Kalkýp ben gitsem bu kadar hýr gür çýkarmaz istediðim tüm bilgileri de öðrenirdim. Diðer þerh düþen yatýrýmcý mý þirket ortaðý mý onu bilmiyorum çok hakim deðilim konuya.
Bir de bu nedir ya cidden bu kadar þova gerek yok. Beklersin toplantýnýn sonunu Dilek ve temenniler kýsmýnda soracaðýn varsa sorarsýn verilen cevaplarý tatmin edici bulmadým bilgi edinme hakký kapsamýnda sorularýmýn daha detaylýca þirket tarafýndan yazýlý olarak cevaplanmasýný talep ediyorum bu da þerhlerim dersin tutanaða ekletirsin olur biter. Hem düþmanca olmaz hem de bu þekliyle karþý taraf Ticari sýr der geçer ne yapcan dava açsan ne olur bla bla bla hikaye. yýl olmuþ 2026 gereksiz iþler.
Ayrýca en önemli konu hisse fiyatý tek kelime yok. Hisse Geri alým yapýlmasý konusunda tek kelime yok.Bir de bana göre þirket yönetiminin hisse fiyatý dýþýnda pek eleþtirilebilecek bir tarafý da yokken gereksiz yere name. Zaten arýza çýkacaðý herkesin malumu deðiþik iþler zaten olmaz. Þahsen ben olsam bir þey diceksem de bu tutum karþýsýnda onu da demezdim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri