Artýk 130 üstüne atman lazým, neden 128'den geri basýyorsun yine evlat, haftaya pazartesi temettü de var zaten.
Ýyi bir hafta olmasý dileðiyle.
Artýk 130 üstüne atman lazým, neden 128'den geri basýyorsun yine evlat, haftaya pazartesi temettü de var zaten.
Ýyi bir hafta olmasý dileðiyle.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Tskler desteðiniz için...þirketin büyümesi güzel ancak bize bir katkýsý yok...ben buna kýzýyorum...ben bu þirkete liman için ortak oldum ve beklentim de devam ediyor...ben öyle bilanço bozuldu çýkayým...bilanço düzeldi gireyim...güzelleme yapýyým diye bakmýyorum...Bu þirket benim nazarýmda ucuz o yüzden buradayým...daha ucuz sirketler var ancak burada yýllarýn emeði var...almadan gitmem...
Ne yenisi en az 6 yýldýr alýr satarým eggub u daha öncesini hatýrlamýyorum bile 30 yýla yakýn borsa dayým ama öyle bugün alýyým yarýn satýyým deðil temel analize dayalý iþlem yaparým belli bir deðere ulaþýnca satýþa geçerim, patronu na veya hakim ortaðýný na güvenmediðim þirket hissesini almam. Siz telefon etmiþsiniz ben bizzat 2 genel kurula katýlýp oy kullandým görüþ bildirdim. Þimdiye kadar hissesini aldýðým þirketlerin yatýrýmcý iliþkileri ile yaptýðým telefon görüþmelerinin sayýsýný bile unuttum. Bunlarý size cevap vermek için belirttim yoksa kimseye kendimi kanýtlamak gibi bir derdim yok benim. Herkesin gönlüne göre olur inþallah.
Yer Ýmleri