VÝOP.jpg
...............
VÝOP.jpg
...............
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Hükümetten umudum yok. eski tip old scholl mafyalýk, delikanlýlýk gelse bari. Kolombiya sitili iyi deðil. Eskiden kendi aralarýnda birbirleriyle uðraþýyorlardý. Bunlar herkese salça oluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
dünkü mahkeme erteleme manipülasyonu (bir önceki manipülasyon gibi ) iþ yatýrým longlarýný suyun içinden çýkarmaya yetmiyoru
maliyetler çok yukarda
öncekinde 11 maliyetli hiþcatere vardý... þimdi 16,20
280 maliyetleri türk hava yollarýsý vardý.. þimdi 343
bu maliyetlere kar verene EÞÞEK denir...
bunlar zaten ufak kalem...
elde birde 100 milyar dolarlýk hisse var... geçen seneden belli zarar yazýyoru... onlar hiç çýkmaz![]()
öyle dolanýr mal gibi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakalým sasada bir gün tavan olursa ertesi gün çakar sistemi iþleyecek mi?
yerimizi aldýk bakalým...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
piyasayý cumadan beri yapanlar tahtalar arasý surf yapýyor þuanda piyasa ne þirketlerin borçlarýna nede bilançolarýna bakýyor dün erteleme geliyor iktidar tarafýndan kimse tek bir ters yorum yapmýyoryeni hikayeler yazýlmýyor olumsuz neden onlarda biliyor bu borsayý kimin yönettiðini biraz marj yapsýn 1-2 olumsuz habere bakar
3.60 sasa nýn kanal alt bandýydý burada belirtmiþtim piyasa yapýcý bunu kullandý
Ýsrail gazzeye kara harekatý düzenliyor aselsn gidiyor diyorlar![]()
Yer Ýmleri