kimse alýntýlamasýn silecem
Þimdi avukat falan diyince konu daha farklý yerlere gider ben avukatlardan çok kazýk yedim onu hiç açmayalým
Ülkede adalet ve kanun tam iþlemediði için bunlarý yaþýyoruz hýrsýza hýrsýz demek bile suç o yüzden ufak bir kývýlcým nerelere götürür çok gördüm
Salalým kýsmýna gelincede emlakta sende yazýnca ( boþ ver iþine bak tarzý) ayrý ayrý yazmayayým diye ortak anlam taþýyan bir cümle yazdým.
Yoksa emlakta gelsin vay banamý yazdýn dedin vs.
Mevzu bu esasýnda
Neyse salalým mevzuyu da 15 dakika sonra odaklanalým asýl mevzuya sende makinelerin baþýnda para kaybedersen birde bu yüzden kavga etmeyelim yine
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
yahu dayucuðum býrakýn bu iþleri.. herkes birþeylere inanýyor iþte.. kime ne kimin neye inandýðýndan yahu.
þeytana tapana bile eyw. diyip geçin.
sanane banane..
ortaçað tartýþmalarý bunlar.
....
felsefe anlamda tartýþma düzleminde olabilecek þeyleri.. böyle ucuz hale düþürmeyin.
boþ laf zaten.
3200 din var kim neye inanýyorsa .
![]()
Bu ülkede herþey saçma
Alkol sýnýrý 0.50 promil
Hiç alkol kullanmayan adam 0.20 ile mayhoþlaþýr yani kaza yapma riski daha fazla ama geç kardeþim normal derler
Kanun nereye kanun adý kanun
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
hazýr þimdi aklýma gelmiþken þöyle söyleyim.
hiç kimse .. din düþmaný olamaz.
çok açýk söylüyorum ve net.
...
sindo sen þimdi inan birisin.. 3200 dinden 1 tanesine inanýyorsun. geri kalanýnýn tümünü red ediyorsun. inanç anlamýnda.
peki sen kalan 3199 dine mesala panteistlere düþmanmýsýn ? ... veya þintoizme. bunlara sövüyormusun ?
yok..
çünkü saçmalýk..
olaya böyle bakýn.. kimse din düþmaný falan olamaz.
yani akýl saðlýðý yerinde olan bir birey diyelim.
...
kalaný ego tatmini.... boþ laf..
![]()
- Ben haftayý dün itibarýyla kapatmýþtým.
- Bu da alsatçý oldu.
Yer Ýmleri