ulan pekkoooooooooooooo..
bozkurt olum bi bak pekkonun bacalarý tütüyomu
![]()
ulan pekkoooooooooooooo..
bozkurt olum bi bak pekkonun bacalarý tütüyomu
![]()
Ýnancým üzerinden kimsenin burada gelip rencide edici konulara girmesini istemem ben kimsenin inanýþýna karýþmýyor ve eleþtirmiyorsam saygý gösteriyorsam herkesten beklerim.Ama bazý uyanýklar bunu burada iktidara kýzýp benim dinimi aþaðýlama iþine girerse önce bu þekilde uyarýrým sonra anlayacaðý dil ne onu bulup o þekilde uyarýda bulunurum.Yoksa herkes istediði þeye inanýr beni baðlamaz sadece SAYGI laf ebeliði yapmadan benim için bu konu kapanmýþtýr.
AKP'de deprem! Ýki günde 5. istifa geldi
AKP Adýyaman Ýl Baþkaný Faruk Bülent Kablan, AKP Çanakkale Ýl Baþkaný Ömer Faruk Göktürk ile Niðde Ýl Baþkaný Mustafa Özdemir görevlerinden istifa ettiðini açýkladý. AKP'de 2 günde 5 isim istifasýný duyurmuþ oldu.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Fenerbahçe SK
@Fenerbahce
·
38sn
Kamuoyuna Duyuru
Kulübümüz ile Emlak Konut GYO A.Þ. arasýnda imzalanan protokol kapsamýnda; Ýstanbul ili Ataþehir ilçesi, Kayýþdaðý ve Küçükbakkalköy mahallelerinde geliþtirilecek projelere iliþkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planý deðiþiklikleri, 19 Eylül 2025 tarihi itibarýyla askýya çýkarýlmýþtýr.
Aský süresinin tamamlanmasýný takiben projelerle ilgili süreç süratle ilerletilecek ve en kýsa sürede ihale aþamasýna geçilecektir.
Kulübümüzün mali baðýmsýzlýðý adýna son adým olan bu projemizin camiamýza hayýrlý olmasýný dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttt
haber geldi ellaaaam.
Halk TV
@halktvcomtr
·
6d
Türkiye Varlýk Fonu dünyanýn en büyükleri arasýna girdi
https://halktv.com.tr/ekonomi/turkiy
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri