Biz bu konuya TRUMP'n tweetiyle giri yaptk. Baktmzda TEK TARAFLI TCARET ANLAMASnda TCnin yeni borlara
gireceini vegemie baktmzda da F-35 projesinin nasl tarafmzdan/kendi ellerimizle ldrldn ve ERDOAN'n milyarlarca
dolar heba ettiini gryoruz.
Bugne baktmzda F16 modernizasyonuna ihtiyacmz var. Ayrca konuulmayan ve yedek para problemimiz de var. Mevcut
sava uaklarnn tamam ABD meneili olduu iin ne kadar havalanabilir..Bilemiyoruz.SRAL ve YUNANSTAN karsnda bile zaafiyetimiz olduka yksek. Evet hayallerimiz falan var. Yerli Uak..naallah diyelim. Ama u an iin askeri zaafiyetimiz olduka byk. Tahminim o ki; SRAL gney blgelerimize uak gnderse onlar karlayacak gce sahip deiliz. TEST EDLMEM bir askeri gcmzden bahsedip duruyoruz ama test edilirse ?? RAN gibi olmamz mmkn. Ben yle dnyorum. AKP propoganda makinalarna inanmam beklemeyin!
TRUMP'la yakn mesafe ilikiye girmenin ne kadar tehlikeli olduunu da biliyoruz. Rahip olaynda ERDOAN'n muazzam yanllarnn bedeli hala deniyor .. Dvizin 10 misline yakn artnn balangc TRUMPla olan gereksiz kavgaya girmek ve kaybetmek oldu..
Beni endielendiren taraf, yakn zamanda TRUMP radarn RUSYA ilikilerimize evirirse, yeni bir krizle kar karya kalacaz. u an grmemezlikten gelinen RUSYA ticaretimiz LLEGAL biimde devam ediyor. ABD ambargo ve kstlamalar bizim iin engel tamyor ,tolere ediliyoruz.
THY olayn sen daha iyi biliyorsun,anladm kadaryla..
Sanayici bugn %60-70 aras faizden ikayet ediyorsa, Dnyada en yksek faizi der hale geldiysek- faizin haram sayld mslman lkemizde- bu iin bir ucu RAhip olayna ,bir ucu da F-35 projesinden atlmamza kadar uzanr. TR'nin talihsizlii , lkeyi ynetmekten aciz , doru zamanda /doru kararlar almakta yeteneksiz LDERLERN eline dmesidir.
Bu apsz ve yeteneksiz adamlara ramen baz baarlarmz varsa! ZEL SEKTRDE yetien alkan ,dinamik ,lkesi iin gerekten faydal olmaya alan bir neslin/takmn olmas.. Onlarda olmasa ne olur bilemem..

Yer mleri