Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8066 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    ANKARA (AA) - İsrail ordusunun, ablukayı kırmak ve insani yardım ulaştırmak amacıyla
    Gazze'ye doğru yol alan Küresel Sumud Filosu'nu engellemek için saldırıya
    hazırlandığı bildirildi.
    İsrail devlet televizyonu KAN, Sumud Filosu'nun Gazze'ye yaklaşık 150 deniz mili
    uzaklıkta olduğunu ve 50 civarındaki teknenin "müdahale alanına" doğru ilerlediği
    belirtildi.
    İsrail donanmasının Sumud Filosu'na müdahale ederek teknelere el koymaya hazırlandığı
    ifade edildi.
    Filodaki aktivistlerin alıkonarak İsrail'in güneyindeki Usdud (Aşdod) Limanı'na
    götürülmesi için bölgeye bir donanma gemisinin gönderileceği kaydedildi.
    Sumud Filosu'ndaki bazı teknelerin de Usdud Limanı'na çekileceği bazılarının ise
    batırılabileceği aktarıldı.
    Haberde, İsrail ordusunun Sumud Filosu'nun Gazze'ye ulaşmasına izin vermeyeceği
    savunuldu. ???????
    - Küresel Sumud Filosu
    Onlarca gemiden oluşan Küresel Sumud Filosu, günlerdir Gazze'ye doğru yol alıyor.
    Filoda özellikle tıbbi yardım malzemeleri olmak üzere çok miktarda insani yardım
    bulunuyor. Söz konusu filo, bugüne kadar Gazze'ye doğru toplu şekilde çıkan
    en büyük filo olma özelliğini taşıyor.
    Arapça "kararlılık" veya "sarsılmaz azim" anlamlarına gelen Sumud, 1967'deki Altı
    Gün Savaşı'nın ardından Filistin halkı arasında baskı ve direnişi anlatan bir
    kavrama dönüştü.
    Sumud kavramı, Filistinlilerin topraklarında kalması, Filistin kimliğinin ve kültürünün
    canlı tutulması ile şiddet içermeyen sivil itaatsizlik gibi yollarla işgale
    direnip alternatif kurumlar inşa etmenin yollarının aranmasını ifade ediyor.
    Filistin'de zeytin ağacı ve köylü hamile kadın bu kavramı tasvir etmek için
    kullanılıyor.

-AA-
    Asoş şortladık gelen habere bak

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Asoş şortladık gelen habere bak
    Teknik haberden önce geliyordu ya
    Sistemde sıkıntı yok tıkır tıkır işliyor

Saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Teknik haberden önce geliyordu ya
    Sistemde sıkıntı yok tıkır tıkır işliyor

Saygılar
    Birşeylerin altında fazla anlam aramaktan elma armutu ayıramaz durumdasın şimdi neden diyeceksin 1 haftadır neden aldılar asoşu şimdi tekniğin önden gittiğini anlatıcam anla diye ha ben anlamam teknik işinden dersen onada eyvallah ama küçümseme sonra vakti zamanı geldiğinde özür dilemek zorunda bırakırım.

4. bir örnek verelim asoş israilin filoya saldırma vs yukarı yaptı peki kuş takımından thy kırmıza döndü pgsus neden yeşil çatışma onu etkilemezmioradaki olay teknikçi avı 2 li dip hikayesi ama en küçük hırda gapli eksi açar kendine oyun alanı yaratıyor tahtacı , senelerdir söylüyorum teknik %49 dur %51 oyunu okuma , temel hikaye ile birleştirip takip etme grafta oluşucak yolları

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Birşeylerin altında fazla anlam aramaktan elma armutu ayıramaz durumdasın şimdi neden diyeceksin 1 haftadır neden aldılar asoşu şimdi tekniğin önden gittiğini anlatıcam anla diye ha ben anlamam teknik işinden dersen onada eyvallah ama küçümseme sonra vakti zamanı geldiğinde özür dilemek zorunda bırakırım.
    Ya neden bu kadar alındınki ben senin sözünü hatırlattım ama espriyi sen zaten yapmıştın
    Ayrıca teknik temel finansal piyasaların sadece bahanesi olur bende zamanında çok çizgi çektim indikatör koydum vs kutsal kasemiz maalesef yok bir yere tutunacaksın Mecburen çünkü para koyuyorsun ve elbette hak veriyorum lakin ben bu konularda çok darbe aldım yinede yanlış anlama emeğin var saygı duyarım
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •