bir örnek verelim asoþ israilin filoya saldýrma vs yukarý yaptý peki kuþ takýmýndan thy kýrmýza döndü pgsus neden yeþil çatýþma onu etkilemezmioradaki olay teknikçi avý 2 li dip hikayesi ama en küçük hýrda gapli eksi açar kendine oyun alaný yaratýyor tahtacý , senelerdir söylüyorum teknik %49 dur %51 oyunu okuma , temel hikaye ile birleþtirip takip etme grafta oluþucak yollarý
![]()
Son Mühür
@sonmuhurhaber
Ýzmirli kuyumcular talebe yetiþemiyor! ÝZKO Baþkaný Buyrukçu'ya göre çeyrek altýn yýl sonunda 10 bin TL'yi görebilir
https://www.sonmuhur.com/izmirli-kuy...tlyi-gorebilir
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Ya neden bu kadar alýndýnki ben senin sözünü hatýrlattým ama espriyi sen zaten yapmýþtýn
Ayrýca teknik temel finansal piyasalarýn sadece bahanesi olur bende zamanýnda çok çizgi çektim indikatör koydum vs kutsal kasemiz maalesef yok bir yere tutunacaksýn Mecburen çünkü para koyuyorsun ve elbette hak veriyorum lakin ben bu konularda çok darbe aldým yinede yanlýþ anlama emeðin var saygý duyarým
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Herkese iyi akþamlar...
Bugun trafik olur akþam +18 film var seyrantepede...
Þimdiden gidelim evimize...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri