Geçmiþ olsun TÜRKÝYE
Nelerle uðraþýyoruz ve gerçekler hep yüzümüzde deprem,yangýn ve doða katliamý artý susuzluk.Kim çözecek?
Geçmiþ olsun TÜRKÝYE
Nelerle uðraþýyoruz ve gerçekler hep yüzümüzde deprem,yangýn ve doða katliamý artý susuzluk.Kim çözecek?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
- Nakde geçtim. Bilmiyorum.
- Neyi?
- Bu iþi.
Uçaðýn verilmeyeceði açýk ve Türkiye bölgesinde Hava Kuvvetlerinde teknolojik ve uçak nesli olarak en zayýf duruma doðru hýzla yol alýyor,...Ýþte görüyoruz býrakýn uçaðýný motorunu dahi vermiyorlar,..
Daha dün Bulgaristan bile f-16 da block-70 e yükseldi, Türkiyeyi geçti, Yunanistan hem çeþitlilikte hem f-16 da Türkiyeyi geçti, F-35 ler geldiðinde saç kremi þampuan yapacak,...
geçen burada bir arkadaþ yazdý ''s-400 hatasý'' yüzünden dedi, f-35 ler i alamadýk dedi, oysa:
6 adet f-35 alabilecektik ve bunlar Maltya Erhaçta konuþlu olabilecek ve tabiki Yunanistana karþý kullanýlmayacaktý, bunlarýn birer uçan PC olduðu düþünüldüðünde direk ABD den müdehale ile kaldýrýlamazdý bile, üstelik þimdi Ýsrailde var ve bunlarýn F-35 filosu bölgeye direk üstünlük kuruyor, e Ýsrailde hiç istemez,..
bunlarýn yaný sýra Türkiyeninde hava savunmasý hiç yoktu ve mevcut hava savunmasý ise f-16 lara emanetti, bu halen deðiþmedi,..çünkü son zamanlarda bahsedilen hava savunma sistemlerinin iþlemesi zaman alacak,
geride kalan ve yaygara kopartýlan bir tek s-400 var ve bununda Ankarayý koruyacaðý belli,..yoksa madem aldýk bir kaç batraya daha alýrdýk,..
geçen Yýlmaz Özdilde bu konuya girdi D Akdeniz konusunu çok iyi iþledi ama S-400 ve F-35 konusunu baðlayamadý,...
her þey yalan olsa þu gerçek bu gün bir savaþ olsa Türkiyenin hava savunmasý f-16 ve s-400 e emanet,..bu gün bir savaþ olsa elinde s-400 var,..þu olmaz bakýn Yunanistana f-35 verilmeden Türkiyeye verilmez, o tarihlerde Yunanistan f-16 blokc 70 e gidiyordu, elindeki envanteri buna yükseltecekti, sana verdiler Yunanistanda yok bunu yapmazlar,..keza bir de Sonradan Ýsrail çýktý o da istemez, biz sonradan diyoruz ama Ýsrailn Gazze iþini ve sonrasýnda Kuzeye yayýþlcaðýný ve etki alanýnýn geniþleteceðini birileri çok önceden biliyor,..
ama þu Türkiye:
tip 216 sýnýfý deniz altýlarda deniz altý sacý üreteceðim diye çok seneler kaybetti, Yunanistanýn gerisine düþtü
Altay tankýnda ihaleler ve motor nedeniyle yine çok seneler kaybetti, Yunanistanýn gerisine düþtü,
Hava savunmada Pariot alamayarak nedenleri yine belli birinci neden ''vermiyorlar'', Yunanistanýn gerisine düþtü, Yunanistanda 9 batarya var,
Helipkopterde bir tek açýk kapandý,
Suüstü savaþ gemisi dengede,..
iþte þu Türkiye hep neden zaman kaybeder,..mesele bu neden son dakika sacý ben yapacaðým der ve 8 sene yapamaz,..keza Tank ve motorunda yine ayný, neden, neden,..þimdi Kaaan neden þimdi motor birden sorun oldu ve takvimler sorgulanýr hale geldi,
meseleye buradan bakmak gerekir, bu gün savaþ olsa,..
iþte bu gün savaþ olsa elimizde s-400 var,..yoksa hiç bir þey yoktu, çünkü :
vermezler,..ben korurum diyor patriot yolluyor, ben koruyorum diyor Eurofighter sallýyor,
ne diyor Nato ülkesisin ben seni korurum diyor,
bende diyorum ki madem aldým bir kaç batarya daha s-400 alýrdým, Ankara korunacakta Ýstanbul Ýzmi ona mý bakacak
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Þu Altýns 26 küsürlerde iken o gün tahtada en büyük alýmý yapmýþtým. Sonra bu benim iþim deðil diye 10/15 kuruþa vermiþtimacým büyük…
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
2025.10.02 14:55:03 40.8030 27.9462 12.5 -.- 5.3 -.- MARMARA DENIZI Ýlksel
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýstanbul, Tekirdað, Kocaeli, Bursa gibi birçok þehirden hissedilen depremin büyüklüðünü Kandilli 5.3 olarak açýkladý. Herkese geçmiþ olsun...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri