Terör gruplarý ve haydut devletler.
ABD ulusal güvenliði ve müttefiklerinin güvenliði için önemli ve çeþitli tehditler oluþturarak hem yerel hem de küresel istikrarý etkilemektedir. Bu Ýç görü, önde gelen terör gruplarý ve haydut devletlerin stratejilerini, bölgesel ve uluslararasý güvenliðe etkilerini ve ABD'den aldýklarý tepkileri derinlemesine inceleyerek, bu karmaþýk tehditleri ve ABD'nin bunlara karþý koyma stratejilerini anlayarak, küresel güvenliðin deðiþen ortamýna daha derinlemesine bir bakýþ açýsý kazanabilirsiniz.
01 giriiþ
02 Hamas
03 Hizbullah
04 Ýran Ýslam Cumhuriyeti
05 Taliban
06 El Kaide ve Baðlý Örgütleri
07 IÞÝD
08 Circle politikasý hakkýnda
https://www.thepolicycircle.org/mini...-rogue-states/
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Sýrasý ile gelelim..
VÝOP.jpg
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
ABD Baþkaný Trump: "Cumhurbaþkaný Erdoðan, Hamas ve diðer bazý gruplar konusunda bizzat ilgilendi ve harika bir iþ çýkardý"
Kaynak : Anadolu Ajansý
Hissenet dýþýnda haber alýnabilecek bir ortam kalmadý... koskoca adamlar belki de adam bildiðimiz adamlar bazý hisselerde sahibinin satmasýný bile alkýþlayýp kendilerini ele veriyorlar..
kendi adýma bir hisseyi topladým artýk bu emekli maaþýyla alma imkaným da kalmadý. þayet beklentilerim olursa yýllar sonra þayet Rabbim ömür verirse kendi adýma hayatýmýn kalan bölümüne umutla bakacaðým. olmaz ise zaten battý balýk yan gider kýt kanaat geçinip gideceðiz. trade yapmak bizim iþimiz deðil. ama hisse nette canlý olan topic burasý bazen ne olup bittiðini anlamak için açýyoruz bir de gün içinde ne yazýlmýþ bakýyoruz...
eðer dünyada ne olup bittiðine bakmazsanýz bir þekilde kahvehaneciler gibi okey, batak oynayýp devam ederek ölüp giderseniz. biraz daha farklý olmak farklý yaþamak diyelim yaptýðýmýza. ben þimdilik ve sonrasý için bu þekilde düþünüyorum. birileri dinime küfretmediði müddetçe de sessiz sakin devam eder giderim diðer topiclerde. ama her hisseci þöyledir vs gibi þeyler duymak da incitici...
hisseciler çoðunlukla realize oldular ise sermayeleri epey bir azaldý. benim yaþýmdaki insanlar artýk deðiþtirip durmak yerine sebat etmeyi öðrenmek durumundalar. longcularý bilmem...
not herkesi mümkün olduðunca okuyorum ama herkesi de onaylýyor deðilim. ama fikirler yazýlmaz ise, birbirlerini etkilemez ise maalesef bu güzel ülke bugün olduðu gibi mahvolmaya doðru gider.
Yer Ýmleri