sene 1341,
bir arkadaþým bana whatsapp ta yaw dedi benim oðlan yazýlýmcý, ABD ye gönderdik silikon vadisine orada diki atamadý dedi(þimdi ingilterede), ona ayýrdýðýmýz paranýn kalaný ile BTC de hasap açalým dedik dedi, ne diyorsun,
lan dedim ben anlamam BTC ne, madencilik falan filan, hatta dedim hiç te hoþlanmýyorum,..nedir bir fikrim de yok üstelik dedim,..
ama seni için bir bakayým buna neymiþ?
öncelik bir BTC grafiði aradým Trading wiew geldi önüme,
ha baktým þöyle bir bizim emerginglerin geçmiþ olaylarýna hepsi hafýzamýzda çünkü,
baktým bizim endex in iri dalgalýsý, sen 1 düþüyorsun o 2,..hýmmm dedim,
benim voborsadaki sünger teorisi o gün imdadýma yetiþti,..
hýmm dedim para giriþi varsa bunlar emerginler gibi þiþiyorlar, yoksa iniyorlar,
oradan zaman anlizine girdim,
arkadaþýma dedim, bak olum bunlar böyle böyle,..ben dedim zamanda 2 ay sonra
bizim piyasa icun düþüþ bekliyorum, bunlarda para arzý üzerinden besleniyorlar, bizde bu arzýndan besleniyoruz, asalaðýz
biz düþeceksek eðer bunlarda düþecek dedim,
o dönemde BTC 17000 kusurda idi, 18000 kusuru iki ayda yaladý ve oradan,
3000 kusura süzüldü,...
kýsadan hisse ben o dönemi bildim ama sonrasýnda 62000 kusra gideceðini oradan da
15000 kusura düþüp buradanda þu anki zirveyi söylesek 127000 kusura gideceðini tabiki bilemedim, keh keh,...
þimdi arkadaþýmla her hafta dost meclisinde demlenirken, lan diyorum senin oðlan
o zaman alsaydýmý haklýydý, yoksa benimi izledi haklý,
kýsaca ben o zamaný bildim, birde BTC yi üsütüne üstlük kötüledim,..
yýllar sonra piyasa tamda zorlaþtýðýnda bu defa bende pðozisyon alýyorum coinlerde,..
yine sene 1341 VÝOB yeni açýlýyor,...bir piyasayý yeni açarken halka taktim ederlerken yükselende mi açarlar düþende mi,
bu böyle deðil gbi biz emeklilik ikramiyemizle shortlamaya doyamadýk bu VÝOB u o dönemlerde,
kýssadan hisse, BTC para deðilmi, önce soru bu, paraysa cevap,
o cumhuriyet ayný cumhuriyettir

Yer Ýmleri