Originally Posted by EMLAK amariganyayý ve englandý eðitiyoruz deye boþuna mý dedik. ilgili kategoride dünyada en çok aranan beþinci kelimede ilk 3,2-2,8 ci sýradayým. abd de sayýlý sitelerden biriyim. Bunu neden beleþçi bir topluluklan paylaþýyon? neden reklamýný yapýp nakde dönüþtürmüyorsun?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Originally Posted by þahit Bunu neden beleþçi bir topluluklan paylaþýyon? neden reklamýný yapýp nakde dönüþtürmüyorsun? sitede google reklamlarý var zaten.. ne beleþi dolar akýyoru yabay zekalarýn tümü sitemi kaynak gösteriyo onlarýda öyle eðittim içinden geçtik diyom. neyse .... mafya peþime düþmeden malýmýza çökmeden uzatmayalým
Originally Posted by EMLAK sitede google reklamlarý var zaten.. ne beleþi dolar akýyoru yabay zekalarýn tümü sitemi kaynak gösteriyo onlarýda öyle eðittim içinden geçtik diyom. neyse .... mafya peþime düþmeden malýmýza çökmeden uzatmayalým Þu yapay zeka eðitim iþini bilahara konuþalým. banada lazým olacak. satýþlar geberik. yeni kitap da üyle olmasýn. asdadsd.
Originally Posted by þahit Þu yapay zeka eðitim iþini bilahara konuþalým. banada lazým olacak. satýþlar geberik. yeni kitap da üyle olmasýn. asdadsd. hallederiz... seo..serp..keywords. iþi bende. ilim irfan ýþýk nur sende
Originally Posted by EMLAK hallederiz... seo..serp..keywords. iþi bende. ilim irfan ýþýk nur sende la dalga geçme bak, hz Musa'nýn hayatýný inceliyom. klenpotra, remeo cülyen filan yazýp madara etme bizi. asdasds.
Originally Posted by þahit la dalga geçme bak, hz Musa'nýn hayatýný inceliyom. klenpotra, remeo filan yazýp madara etme bizi. asdasds. sen içeriði ingilizce olarakmý yazýyorsun ? kitapmý makale mi blog mu ne bu. konu hakkýnda bildiðim tek þey musa asasýný denize vurdu ikiye yada beþe yarýldý
Originally Posted by EMLAK sen içeriði ingilizce olarakmý yazýyorsun ? kitapmý makale mi blog mu ne bu çok deniþik biþi deniyom. ingilizce kitap yarýsý ilüm irfan, diðer yarýsý canlandýrma.
Originally Posted by þahit çok deniþik biþi deniyom. ingilizce kitap yarýsý ilüm irfan, diðer yarýsý canlandýrma. anladým.. kitap iþi bana göre deðil. benlik deðil yani. ben web sitesi sandým.
Forum Rules
Yer Ýmleri