Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Helal reyiz.
Tam ben de bunu diyecektim, "TUPRS bu paralara kurulur mu?" diyince...
Aç "ÞÝÞE" topiðini, 2023 sonlarýnda PD'sine bakýp, "bu paraya Þiþe kurulur mu?" diyenlerin cesetlerini görürsün bugün.
EK: TUPRS için biþey demiyorum dikkat edersen... Mantýða vurgu yapýyorum![]()
Sayýn Kuzu beni hep sakýncalý sulara itiyorsun. Aklýmdakileri yazarsam anlamayanlardan bir kamyon laf yerim.; yaw o dediklerinin patronlarý bakalým borsa gitsin, hisseleri gitsin istiyorlar mý? bak ISCTR de ortak satýþý var? 17-18 lerden 0,5 USD de den satmayan þimdi 0,32 USD den ISCTR satýyor. Keza VESTL in patronu asla hissesi gitsin istemez.
Hemde Turgay abi durumu var üstüne bir de birinde.
Bu arada endekis USD ortalamalar hala tam hazýr deðil.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Olurda 5-5,5 yani 500-550 USd görürsek tescilli boða olarak ne kazandýmsa portföyün yarýsýný satarým. Ana yükseliþ kanalýna çizgiyi çekerim ola ki tuzak oldu pek adetim deðil stop loss yaparým kalan yarýsýný da satarým o riski almam. 10 USd yani 1000 USD ye giderse benden alanda kazansýn sorun yok. Olur da stop loss olmadan zaten kalan yarýsý ile portföyün 10 USd yi görsem daha ne isterim. Üstüne 5-10 sene bu piyasadan hayýr gelmez zaten.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri