Kutero'ya soruver: https://x.com/KptKUTERO
Kutero'ya soruver: https://x.com/KptKUTERO
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
ne ego imiş yahu,
tamam en büyük sensin dedim, en isabetli tahmini sen yaparsın, en uzağa sen işersin, yine olmadı..
forumda binlerce başlık var, git istediğin yerde yaz yahu..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Aranızda hakemlik yapayım. Güneysu da haklı sindo da. Dolaptaki son birayı da secbul içti, suçlu secbul...Birbrinize değil secbula giriniz...
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Millet birbirini yerken önemli detaylar da dikkatlerden kaçmasın. Altında 5000 gümüşte 100 barajları şakkadanak geçiverdi.. sayın kuzu hiç değinmiyor, keşke bir üstad çıkıp iki kelam etse..
ha ha ha.....NE KADAR UZAGA ISER....onu soylemedigin icin kuduruyor....
sorun su.....
bu topik....senle ben....9000 de mala girin dedik....13 100 e gelince....GEYIKCILER CILDIRIYORLAR....
ne mal oldugumuz cok belli....GRAFLARI IKIMIZ CIZDIK....onlar bizim cizdigimiz graflari asip....ahkam kesemiyorlar....
TOKATLARI SAGLI SOLLU YAPISTIRDIK....akillari suzuldu....ben sana dedim ki....sag elinle furma....senin sag elin cok agir.....DINLEMEDIN FURDUN....akli komple uctu......ha ha ha.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu hafta ve onumuzde ki hafta.....BUNLARIN DONLARINI ALIP.....KOMPLE CIBILDAK BIRAKACAGIM....Bunlar tehnigi bilgi saniyor......ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri