Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 204/210 İlkİlk ... 104154194202203204205206 ... SonSon
Arama sonucu : 1677 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    öldü, cesedini de krematoryumda yaktırdı zannediyordum fakat...... sizin üslup tam saim GEMİCİ üslubu......
    Kutero'ya soruver: https://x.com/KptKUTERO
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,290
    ne ego imiş yahu,

tamam en büyük sensin dedim, en isabetli tahmini sen yaparsın, en uzağa sen işersin, yine olmadı..

forumda binlerce başlık var, git istediğin yerde yaz yahu..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3. Aranızda hakemlik yapayım. Güneysu da haklı sindo da. Dolaptaki son birayı da secbul içti, suçlu secbul...Birbrinize değil secbula giriniz...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4. Millet birbirini yerken önemli detaylar da dikkatlerden kaçmasın. Altında 5000 gümüşte 100 barajları şakkadanak geçiverdi.. sayın kuzu hiç değinmiyor, keşke bir üstad çıkıp iki kelam etse..

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ne ego imiş yahu,

tamam en büyük sensin dedim, en isabetli tahmini sen yaparsın, en uzağa sen işersin, yine olmadı..

forumda binlerce başlık var, git istediğin yerde yaz yahu..
    ha ha ha.....NE KADAR UZAGA ISER....onu soylemedigin icin kuduruyor....

sorun su.....

bu topik....senle ben....9000 de mala girin dedik....13 100 e gelince....GEYIKCILER CILDIRIYORLAR....

ne mal oldugumuz cok belli....GRAFLARI IKIMIZ CIZDIK....onlar bizim cizdigimiz graflari asip....ahkam kesemiyorlar....

TOKATLARI SAGLI SOLLU YAPISTIRDIK....akillari suzuldu....ben sana dedim ki....sag elinle furma....senin sag elin cok agir.....DINLEMEDIN FURDUN....akli komple uctu......ha ha ha.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

6. bu hafta ve onumuzde ki hafta.....BUNLARIN DONLARINI ALIP.....KOMPLE CIBILDAK BIRAKACAGIM....Bunlar tehnigi bilgi saniyor......ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

7.  Alıntı Originally Posted by Türkşad Yazıyı Oku
    Emmi kısa ve öz özet geçmişsin. Bırak dağ keçici midir, geyikçi midir nedir. Dediğin gibi bir iki hafta önemli. O bandı geçerse şu bant, bu bandı geçerse O bant diye diye aralık sonu, ocak da mala gireceklerdi. Ulan mayıs haziranda iyi hisse seçimi yapanlar, işi bilenler hisse değişimi yapa yapa zaten hikayeli sahipli hisselerde portföyü 3 e, 4 e katladı. Hala aralık ocak da hisse alacaklarmış. Bırak ne yaparlarsa yapsınlar.

Bırak GEYİK KEÇİ işlerine cevap bile verme, girme o konulara artık.
    Sen jeopolitik e gel emmi. Ahalinin daha da anlayacağı şekilde Türkiye yi nasıl etkiler aç biraz jeopolitik ile ilgili gelişmeleri.
    JEOPOLİTİKDE BAZEN AÇIK, BAZEN KAPALI KAPILAR ARDINDA BAŞ DÖNDÜRÜCÜ İŞLER DÖNÜYOR.
    iki hafta diye beni duzeltmis....KATILIYORUM....bu hafta yada obur hafta.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu hafta.....

13 700 e varinca.....SIKINTI BASLIYACAK....

Eger....EREGLI....SISE....THYOA Ile varirsak....TUMUNU SATIP CIKACAGIM.....

eger....bu ucu cikmaz da....ASELSAN VE SULALISI ile 13 700 u opersek...14 300 ler yeni hedefim olacak....
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    grafimiz bu.....14 500.....

SUBAT VADEYE DIKKAT....hic short yok....herkes long....tehnikci ikisi yolda...onlari mutlaka halledecegiz bu hafta.

DUBAI de onemli toplantilar var....

davos da ki GLOBALISTLER.....herseye yani TRUMP in yarattigi yeni dunya duzenine son verecekler....

TEK YOLU VAR BUNUN....

ELLERINDEKI 10 TRILLION DOLAR DEGERINDEKI.....AMRIKI VARLIKLARINI SATMAK....bu TRUMP in sonu olur....

dubai cok onemli.....simdi vaktim yok....BIR ON BILGI VEREYIM DEDIM...PARITELERDE COK TEHLIKEDE....EURO UCAR.

ARAPLARIN PARASI COK ONEMLI.....DENGE GIBI....hangi tarafa gecerse....o kazanir.
    EREGLI....32 PANGINOT.....oper opmez....27 lerde....

Sayfa 204/210 İlkİlk ... 104154194202203204205206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •