YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Abi ara ara yazarım. Üzüm yemek isteyene değerli analizler döşemissin yine....Var olasın.
Ama sizden bazı istirhamlarım var.
1- BUNDAN SONRA ÇOK KISA VADELİ, GÜN İÇİ ALDIĞIN PUZİSYONLARIN İÇİN BURAYA YAZMASAN İYİ OLUR.
ELBETTE TERS BİR DURUMDA ANINDA GEREĞİNİ YAPIYORSUNDUR, AMA; AMACI ÜZÜM YEMEK OLMAYANLAR
"vay efendim aha da noktasına kadar tutturamadı, öyle oldu böyle oldu " diye geyik muhabbetine başlıyor.
2015 DEN BUGÜNE BÜYÜK ÇÖKÜŞ VE DİPTEN DÖNÜŞLERİ YAKALAYAN, JEOPOLİTİK TARAFINDA KULAĞI DELİK OLAN SENİN GİBİ KAÇ KİŞİ VAR Kİ. SERMAYE PİYASALARINDA BÜYÜK RESMİ GÖREN KAZANIYOR.
AMAÇLARI ÜZÜM YEMEK OLANLAR YAZDIKLARINDA BUNA ODAKLANIYOR ZATEN.
2- Mezhebi konulara hiç girmesen sevinirim. Hep şunu düşünürüm. Büyük atamız EMİR TİMUR'UN Hindistan seferi ile Hindistan a
gitsek orada bir şekilde asimile olsak VEYA Bering boğazından ilk geçenlerle AMERİKA kıtasına gitsek..vs.. oralarda doğsaydık bugün ne olacaktık ne düşünecektik diye hep empati yaparım. Herkesin düşüncesine saygılı, çevresine faydalı, insanı insan olduğu için seven. her şeyin
aşırısının zararlı olduğunun farkında, makul insan olmak en iyisi diye düşünürüm.
3- Gelip art niyetli sataşan olursa da heç bir cevap verme.GÜNEYSU BABA NIN adaleti yıllardır kendini kanıtlamıştır.
Yıllar önce bir büyüğüm bana şunu demişti." Asla çay ısmarlanacak adama,yemek ısmarlama.Çay bile içilmeyecek adamla da oturup çay içme.Bunun çok faydasını görürsün" demişti. Evet insanları sevip sayacağız, emme herkesin de seviyesine göre davranılması en doğrusu..
4- Seni tanıyanlar iyi bilir.YAZILARINI YARI GÜNLÜK HALK AĞZI İLE ESPİRİLİ YAZARSIN.Kalbinde kötülük yoktur. Ama bu forumun bir kısmı seni daha iyi tanıyıncaya kadar ağzına biraz acı biber sürer, sözleri itinalı kullanırsan sevinirim.
Son düzenleme : Türkşad; 27-01-2026 saat: 04:27.
5- Haksızlık yapan babam, kardeşim bile olsa haklının yanında olduğumu bilirsin.
Son zamanlarda sana haksızlık yapıldı bunu da yazdım.Yine bilirsin sen haksızlık yapsan sana da haksızsın diye uyaracağımı.
Ne olmuştu.Borsa bilgisi Şu bandı geçerse bu bant, bu bandı geçerşe şu bantçı Geyik muhabbetçi arkadaşımız kendi topiğine ilgi olmayınca,insanlar senin topiğini çok fazla okumaya başlayınca, kıskanlık krizine girdi ve en az 10 kez sana sataşma yazısı yazdı.Siz hiç cevap vermediniz. Ciddiye almadığınızı görünce sataşmanın dozunu iyice arttırdı.Sen hiç muhatap olmadan, Güneysu Babanın adaletine sığınınca, çok daha önce BAŞKA BİRİNİN SANA üfürükçü demesine, senin DAL..... kelimesi ile cevap vermeni bahane ederek, bu sefer "Vay efendim sen nasıl öyle yazarsın" zavallılığına sığındı. "Ulan arkadaş, DAL... sözünü sanamı kullandı.Guzunun o sözü kullandığı gardaşımız bir şey demiyor da, sana olmayan sözden 3 gün sonra kuyruğun sıkışınca neden bahane arıyorsun.Madem başkasına kullanılan ö sözden rahatsızsın, neden o zaman kendin daha bugün aynı sözü viop topiğinde başkasına hakaret olarak yazıyorsun". Sonra Getti orada burada senin aleyhine attı tuttu.10-15 gün geçti bu sefer yine senin topiğine gelip yine bir çok forum üyesi insanı irrite eden şekilde saçma aşağılayıcı sataşmalar, aşağılamalar yaptı. Sen yine iyi dayandın heç muhatap almadın, ama Güneysu baba dayanamadı ve gereğini yapınca, bu sefer geldi hem sana hem güneysu baba ya saygısızlık ve tehtidlere ve kendini mağdur gösterme ayaklarına yattı.
Yaptığından utanıp özür dileyeceği yerde iyice kendini küçülttü.
Bir kere içinde bulunduğu topluluğa uyum diye bir empatisi bir düşüncesi yok.Hastalık derecesinde, itici şekilde hep ben, hep ben modunda.
Kısa ve öz; sana,Güneysu ya ve forum ahalisine büyük haksızlık ve saygısızlık yaptı.Dilerim özeleştiri yapar, yaptığının yanlış olduğunun
farkına varır ve vicdan muhasebesi yapar.Çünkü %100 haksız.
Sen hiç cevap vermemene rağmen en az 15 kez yaptığı sataşmaları Güneysu sildi..
Senden istirhamım kim sataşırsa aynı vakarlıkta hiç cevap vermemen ve kimseyi de incitmemeye çalışman beni mutlu eder.
Son düzenleme : Türkşad; 27-01-2026 saat: 04:41.
Enflasyon verisi yüksek gelecek
Onunla düzeltme yapacak sanki
sn Kuzu, sn Turksad ve diğer görüşlerini paylaşanlara teşekkürler...
sn kuzu bir eleştiri; siz teknik analiz yapmıyorsunuz, teknik analizi kullanıyor ve bunun karşılığını alıyorsunuz, şimdilik para olarak keşke bu ülke de bazı hususlarda gerçek analizler yapabilse...
Sn kuzuyu dönem dönem bulduğum her yerde okumuşumdur, hakeza sn ayvagöbeknuriyi de... farklı bakış açıları her zaman için yeni ufuklar açmışlardır. sn Turksadın söylediği gibi arada mezhepsel veya alışılan dine aykırı yazılar elbet benim gibi dindarları rahatsız etmiştir ama iş saygısızlık haline gelmediği zaman okunması ve değerlendirilmesi gerekmiştir. tabii şişede durduğu gibi durmayan bazı müzhirat karışınca hem eğlencenin hem can sıkıntısının dozu artabiliyor...
geyiği bırakalım sn kuzuyu şimdilerde bir emekli olarak sadece kendi bakış açımı geliştirmek ve oğluma ileride aktarabileceğim bir bakış açısı vermek için okuyorum ( maalesef yeni nesil pek bilgi istemediği için müşterisi olmuyor gerçek bilgilerin). bu analizlerin buralarda kalmasının da zaman içinde başvurmak isteyenler için gerekli olduğunu düşünüyorum. tekrar hem forum yönetimi hem katılımcılara teşekkürler...
son olarak bir soru: elbet ABD derin Devleti ABD nin yaratıcı gücü olan paraya hizmet edecektir. ama bir şekilde Trumpın yanında yer alan dönüştürücüler de bu süreci görecekler ve engel olmaya çalışacaklardır. acaba bizde olduğu gibi dönüşüm ( malum bizde kurucu güç artık neredeyse işlevini yitirmek üzere, belki de öyle görünmek istiyor denebilir) ABD de de olabilir mi?
Yer İmleri