Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 209/213 İlkİlk ... 109159199207208209210211 ... SonSon
Arama sonucu : 1702 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,419
    sn Kuzu, sn Turksad ve diğer görüşlerini paylaşanlara teşekkürler...
    sn kuzu bir eleştiri; siz teknik analiz yapmıyorsunuz, teknik analizi kullanıyor ve bunun karşılığını alıyorsunuz, şimdilik para olarak keşke bu ülke de bazı hususlarda gerçek analizler yapabilse...

Sn kuzuyu dönem dönem bulduğum her yerde okumuşumdur, hakeza sn ayvagöbeknuriyi de... farklı bakış açıları her zaman için yeni ufuklar açmışlardır. sn Turksadın söylediği gibi arada mezhepsel veya alışılan dine aykırı yazılar elbet benim gibi dindarları rahatsız etmiştir ama iş saygısızlık haline gelmediği zaman okunması ve değerlendirilmesi gerekmiştir. tabii şişede durduğu gibi durmayan bazı müzhirat karışınca hem eğlencenin hem can sıkıntısının dozu artabiliyor...
    geyiği bırakalım sn kuzuyu şimdilerde bir emekli olarak sadece kendi bakış açımı geliştirmek ve oğluma ileride aktarabileceğim bir bakış açısı vermek için okuyorum ( maalesef yeni nesil pek bilgi istemediği için müşterisi olmuyor gerçek bilgilerin). bu analizlerin buralarda kalmasının da zaman içinde başvurmak isteyenler için gerekli olduğunu düşünüyorum. tekrar hem forum yönetimi hem katılımcılara teşekkürler...

son olarak bir soru: elbet ABD derin Devleti ABD nin yaratıcı gücü olan paraya hizmet edecektir. ama bir şekilde Trumpın yanında yer alan dönüştürücüler de bu süreci görecekler ve engel olmaya çalışacaklardır. acaba bizde olduğu gibi dönüşüm ( malum bizde kurucu güç artık neredeyse işlevini yitirmek üzere, belki de öyle görünmek istiyor denebilir) ABD de de olabilir mi?

2. Şort açtım...

ve şorta devam edeceğim....

1.5 hafta çok önemli..Endeks yorgun .

Bence tabii..

AKBABA pusuyu sever.

Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..

3.  Alıntı Originally Posted by AKBABA Yazıyı Oku
    Şort açtım...

ve şorta devam edeceğim....

1.5 hafta çok önemli..Endeks yorgun .

Bence tabii..

AKBABA pusuyu sever.

Agresif , kısa ve güzel puan verecek düzeltme bekliyorum....

Kabaca düzeltme başladıktan 1.5 hafta sonra bitebilir..

Ardından yola devam edebiliriz..

Bence tabii.....

4.  Alıntı Originally Posted by Türkşad Yazıyı Oku
    Ama sizden bazı istirhamlarım var.

[B][COLOR="#000000"]1- BUNDAN SONRA ÇOK KISA VADELİ, GÜN İÇİ ALDIĞIN PUZİSYONLARIN İÇİN BURAYA YAZMASAN İYİ OLUR.
    Sayın Türkşad,
    Yazacaklarınızı büyük bir keyifle ve faydalanarak okuyacağımızı tahmin ederim hoşgeldiniz.
    Kuzudan talep ettiğiniz istirhamlardan 1 numara dışında hepsine katılıyorum.
    Kuzuyu yakından takip eden biri olarak siz de bilirsiniz ki piyasa şartlarına göre hareket eden iki farklı Kuzu vardır.
    Birinci kuzu dünya ve Türkiye'ye Makro olarak bakarak ekonomiyi, jeopolitiği,kapitalist sistemin yapması gerekenleri herkesten önce değerlendirip orta ve uzun vade için aldığı pozisyonu tarihsel örneklerle harmanlayıp okumaya doyamayacağınız bir şekilde size sunar.
    Amma bir de akıncı ve furuşkan bir Kuzu daha vardır ki tadından yenmez.Her ne kadar son zamanlarda çok furuşmasa da(Biraz yaşlandı herhalde) biz o kuzuyu da çok seviyoruz.Gelir kene kademelerini ilan eder açtığı pozu cesaretle yazar zamanı gelince de pozu kapatıyorum der, tırları yükler gider.Biz de onla beraber tır olmasa da kendi çapımızda kamyonetimizi yükler gideriz.
    Sonuçta 3 numaralı istirhamınızı dikkate alıp kötü niyetli sataşanlara cevap vermedikten sonra kim miker teknikçi uşağları.
    Yani bence kuzu isterse günlük furuşmalarını da yazsın isteyen dikkate alır istemeyen almaz.
    Sevgi ve saygıyla.

5. sevgili TURKSAD....

BIR SUREDIR....dedigini yapiyorum....kisa vadeli furusmalarimi yazmiyorum....tirlari gozonunde yukleyip gitmiyorum....az dusman edinmenin yolu bu ise....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

6. Kuzu Emmim,

Babonun sana mesajı var. Elçiye zeval olmazmış...
    Mesajlar aşağıda.

https://x.com/i/status/2016147025880842672
    https://x.com/i/status/2016148224596197680

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili TURKSAD....

BIR SUREDIR....dedigini yapiyorum....kisa vadeli furusmalarimi yazmiyorum....tirlari gozonunde yukleyip gitmiyorum....az dusman edinmenin yolu bu ise....
    Emmim, kısa vade vuruşmaları da yazarsan seviniriz.
    Seni çekemeyen her halükarda çekemiyor..

8. sevgili tovbekar...

beni yanlis anlamissin tovbekar.....seni sevme sebebim samimi DINDAR olmandir....bende inancli bir insanim....

basortulu kizlari....sinavlarima aldigim icin....ifadeye cagrilmis ve ceza almis biriyim....DIGER DINCI OGRETIM UYELERI ALMIYORLARDI...

DINDAR INSANIN EN BUYUK GOREVI.....dincilerden DINI KORUMAK olmalidir...salvar giyip....sakal birakip....basina arap gibi sarik gecirmis insanlara tapmak....DINSIZLIKTIR....dine hakarettir....SIRKTIR....kendisini ALLAH DOSTU ilan etmek....veya birine....bu ALLAH DOSTU demek....ALLAHI TANIMAMAKTIR....

BEN YAZILARIMDA....bunlarla dalga geciyorum....bunlar MUSLUMAN DEGILLER diyorum....baska bi dindeler diyorum...

soruyorum sana.....

"ete kemige burundu....mahmut diye gorundu...."

bunu diyen adam....DINSIZDIR....MUSLUMAN DEGILDIR....EHLI SUNNET ISIMLI YENI BIR DINDIR BU....diyorum....

seninde demen lazim....

eger....TEVHID nediri biliyorsan....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 209/213 İlkİlk ... 109159199207208209210211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •