sn Kuzu, sn Turksad ve diğer görüşlerini paylaşanlara teşekkürler...
sn kuzu bir eleştiri; siz teknik analiz yapmıyorsunuz, teknik analizi kullanıyor ve bunun karşılığını alıyorsunuz, şimdilik para olarak keşke bu ülke de bazı hususlarda gerçek analizler yapabilse...
Sn kuzuyu dönem dönem bulduğum her yerde okumuşumdur, hakeza sn ayvagöbeknuriyi de... farklı bakış açıları her zaman için yeni ufuklar açmışlardır. sn Turksadın söylediği gibi arada mezhepsel veya alışılan dine aykırı yazılar elbet benim gibi dindarları rahatsız etmiştir ama iş saygısızlık haline gelmediği zaman okunması ve değerlendirilmesi gerekmiştir. tabii şişede durduğu gibi durmayan bazı müzhirat karışınca hem eğlencenin hem can sıkıntısının dozu artabiliyor...
geyiği bırakalım sn kuzuyu şimdilerde bir emekli olarak sadece kendi bakış açımı geliştirmek ve oğluma ileride aktarabileceğim bir bakış açısı vermek için okuyorum ( maalesef yeni nesil pek bilgi istemediği için müşterisi olmuyor gerçek bilgilerin). bu analizlerin buralarda kalmasının da zaman içinde başvurmak isteyenler için gerekli olduğunu düşünüyorum. tekrar hem forum yönetimi hem katılımcılara teşekkürler...
son olarak bir soru: elbet ABD derin Devleti ABD nin yaratıcı gücü olan paraya hizmet edecektir. ama bir şekilde Trumpın yanında yer alan dönüştürücüler de bu süreci görecekler ve engel olmaya çalışacaklardır. acaba bizde olduğu gibi dönüşüm ( malum bizde kurucu güç artık neredeyse işlevini yitirmek üzere, belki de öyle görünmek istiyor denebilir) ABD de de olabilir mi?

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri