anlamaysuz guzu bu boru deeel)
VAYY ANASINI SAYIN SEYIRCILER.....
kuzu gene....kendisine saldiran herkesi.....NAKAVUT ETTI....FORUMU TERK ETTILER...
BIR KUZU KLASIGI DAHA IZLIYORUZ....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Saçmalama alanına girdi bugün. Tamam ucuzduk da bu nasıl bir çıkış. 1 ay önce kimse gelmez hak adelet yok borsa sürünürden 1 ayda yüzde 30 ye nerede ise. 2 senedir basılan şişe kilit tavanda . Madem tavan olacak neden 2 senedir soluksuz bastın. Nedir haber. Aynısı borsa içinde geçerli.
Fiyat ok belki. ama hız canımı sıktı. Bankalar asels bimas nedir ? Ne aceleniz var.?
Ortada elle tutulur bir haber yok. 2021 sonu nas nus öncesi soluksuz çıkışına benzemeye başladı. Bugün bende hafifledim. ( zaten yüzde olarak yüklü değildim) Yarın da komple satarım diye düşünüyorum. Olmazsa geri kalanlardan birisine bineriz artık.
Kuzu emmi ons şort duruyor mu. Ne edek altın için bekleyelim mi.
Yer İmleri