önce þu iki noktaya þerh düþeyim... bu ikisi imkansýz þeyler
PKK düþüncesi ile DEVLET ortak noktada buluþamaz.
en büyük argümanlarý EÞÝT YURTTAÞLIK... bugüne kadar bir kürt ile türk'ün bu devlette gram farký oldu mu ? OLMADI
ama pkk EÞÝT YURTTAÞLIK sözü ile perdeleyerek, arka planda þunu istiyor.
Anayasa'da KÜRT kelimesi geçsin. hatta devletin ismi bile deðiþtirilsin...
anayasa'da yazan ''temel unsur TÜRK'' lafzýný istemiyorlar... hadi Türkiye Cumhuriyeti ismini kabul ettiler diyelim
Anayasa'nýn içinde misal ''... devleti Türk ve Kürt'lerin yaþadýðý devlettir '' gibi... KÜRT ismini yazdýrmak istiyorlar biryerlere
yoksa, þuan eþit haklara sahip olduklarýný zaten kendileride biliyorlar....
ama ne kopartýrsak kardýr þiarý ile birþeyler koparmaya çalýþýyorlar
onlarýn bu istekleri KABUL EDÝLEMEZ
o yüzden PKK düþüncesi ile devlet ortak noktada buluþamaz.
2.. RUSYA meselesi
söylediðinzi zamanlarda, Osmanlý dünyanýn yarýsýný fethetmiþ ve elinde tutmaya çalýþýyordu... gücü azaldýkça da eski yerlerini kaybetmemek adýna, geri çekilmek yerine savaþýp kaybediyordu. erkekliðe bok sürdürmeme adýna
ama SEVR'den sonra biz yaþayacak vataný kurtarma durumunda kaldýk.. Atamýz sayesinde bize yetecek kadarýný kurtardýk
ve 100 senedir hep barýþ politikasý izledik
savaþtan azami olarak kaçýnmaya, hep barýþ ile çözmeye çalýþtýk ve bunda baþarýlý olduk.
PKK 50 sene suriye, ýrak, iran da kamplarda yetiþtirildi
daha GÜÇLÜ BÝR DEVLET olsaydýk, bunlar savaþ sebebiydi.
savaþtýk mý hiçbiri ile ? HAYIR
BARIÞ bu kadar içimize iþlemiþken ve Rusya'nýn askeri gücünü bilirken...
kimse bizi RUSYA ile savaþa itikleyemez
3. RUSYA'ya karþý Türkiye'yi bilemeye çalýþan amiriki, Suriye'de YPG ORDUSU'nu kurmaz, desteklemez.
hem bizim karþýmýza yeniden bir TERÖR ÖRGÜTÜ bela et.. hem ''Türkler Amerika'yý dost bilsin '' deye bekle
bu olmaz
þuan bir referandum yapýlsýn... ''abd'mi dost rusya'mý ? veya abd ile mi ortak olalým rusya ile mi ? '' deye sorulsun
%99 rusya çýkar
bu millet PKK'YI besleyenin karþýmýza salanýn amerika olduðunu bilmiyor mu ? hepimiz biliyoruz
bu durumda bu millet amerika'nýn gazý ile Rusya'nýn karþýna savaþa durmaz...
Son düzenleme : çýtak; 28-10-2025 saat: 22:24.
bak kendin diyorsun...
biz kendimiz þahlanmýyoruz...
birileri þahlandýrýyor
yani iþin içine yabancý sermaye girecek
ben bunun üzerinde secde eeet... mem
https://www.youtube.com/watch?v=iR_8AIftSKU
arz iderim![]()
Her ne kadar görüþlerine katýlmasam da...
Hamaset Dili ve Edebiyatý konusunda baþarýlarýný takdirle izliyorum.
Ki... Tenasül organýný kaldýrýp, ahaliye yürüyen siyaset ve borsa "hüstadlarýnýn" uzmanlýk alanýdýr genelde.
Öte yandan da Altýn konusunda çýðýr açan görüþünle de hayretlere gark oldum.
Ýnsanlarýn sosyal hayata geçtiði zamandan beri Altýn'ýn metal olduðunun farkýnda deðildik.
Hatta periyodik cetvelde "tahta" elementleri arasýnda geçiyordu bunca zaman...
Metal miymiþ o? Vay anasýný...
Senin sahip olduðun bu bilgiye, insanlýk sahip olmadýðýndan yükseldi demek 4.3xx dolarlara onsu.
Þimdi senin bu buluþun duyulursa çöp olur elbet. Böyle dahiyane bir buluþa karþý çýkmak kimin haddine?
Ek olarak da:
"Aklýný fahiþe yapmak" ne demekse artýk... Ruhu fahiþe olmaktan evladýr zannýmca.
AHIT SANDIGI....
NEDIR BU....bunu bilmiyorsan....isin zor citak....
AHIT SANDIGI....
bu sandikta....yuce allahin israelogullari ile yaptigi anlasma var....
bu anlasmada....israelogullari dunyayi nasil yonetecek....allah onlara bu konuda nasil yardim edecek....
detaylari ile var.
BU SANDIK....
israelogullari misirdan cikip sina colune yerlesiyor....orada....ALTINDAN BIR BOGA YAPIP ONA TAPMAYA BASLIYORLAR....
ALTINDAN.....bu onemli....
ic savas cikiyor....MUSA ya sadiklar....altin bogaya tapanlari komple olduruyor....
ve....
yuce rebbim....
ahit sandigini indiriyor....musa ve kardesi harun....bu sandigi koruyor....gunumuze geliyor.
unutma....
bu sandiga dokunan olur....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu konularda Kur'an'da ne yazarsa onu doðru bilirim.
bununla ilgili birþey yazýyormu bilmiyorum...(anýmsýyorum ama çok az, tekrar okumam lazým ) kim kimi öldürdü
Musa ve Harun'u Kur-an'dan biliyorum
çok büyük bir çeliþki var
eðer Allah ile Musa arasýndaki (bahsettiðiniz ) ahit, bozulmamýþ olarak günümüze gelecektiyse;
Allah Hristiyanlýðý ve Ýslamiyet'i indirmezdi...
''en son doðru, musa'ya söylediklerimdir... o dinde kalýn, o ahittekileri uygulayýn '' derdi.
SEBATAY SEVI ve donmeler....
izmirli....
mesihim diyor....
AHIT SANDIGI bende deyince....milyonlarca yahudi....osmanlida ve avrupada....buna inaniyor...ve akin akin izmire geliyorlar....
cunki....
allah....sandigi kendisi....ve sectigi mesihle birlikte tasir....
musluman oluyor....
ve fekaat.....inananlar....allah hedefe ulasmasi ucun boyle yaptirdi....deyip inanmaya ve takibe devam ediyorlar...
1600 lerde izmirde yasiyan bu adam.....o yillarda....ZIONIZMIN TEMELLERINI ATIYOR....BIR KING KENDISI BU ISRAEL.....VE 25 KENDINE BAGLI KINGLER ATIYOR....DUNYAYI BIRLIKTE YONETECEKLERINI.....AHIT SANDIGINDAKI SIRLARLA YONETECEKLERINI SOYLUYOR....artik ibadet etmeniz gerekmez....hepsini kaldirdim....HUKMETMEYE GELDIK...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ISMET INONU VE SULEYMAN DEMIREL....
demirel basbakan oluyor....39 yasinda....inonuden hem korkuyor hemde saygi duyuyor...GARP CEPHESI KOMUTANI....BUYUK TURK.
bigun mecliste karsilasiyorlar....
inonu demirele.....mecliste kac merdiven var suleyman diye soruyor....
demirel.....bilmiyorum pasam diyor....
bir daha rastlastiklarinda....
demirel inonuye....220 basamak var pasam....
inonu.... kime saydirdin suleyman diyor...
demirel diyor ki....bizzat ben saydim pasam....
INONU ilk dersini veriyor....
bak suleyman....bende bilmiyordum mecliste kac basamak oldugunu....LIDER ODUR KI....Basamaklari baskasina saydirir....not al der..
onemli not....bu yazilarimla basamak saydirdigimi gozardi etmeyin....
Yer Ýmleri