Mathrikler Haber
@MatriksHaber
· ·
Þimdi
ECB/Muller: Faizlerin önümüzdeki çeyreklerde artmasý muhtemel
Mathrikler Haber
@MatriksHaber
· ·
Þimdi
ECB/Muller: Faizlerin önümüzdeki çeyreklerde artmasý muhtemel
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Ben tv de you tube da herkesin tanýdýðý insanlar la çalýþtým iki tanesini açýktan kovdum, düzgün olan insanlara bir þey demem, hata da olabilir majör hata olmazsa kýzmam ama þu bir gerçek kendi hisse seçimini yapamazsan para kazanmak çok zor..
Ateþhan Aybars la belki 10 yýl oluyor geçiyor tanýþmýþtýk , beyin iþleyiþi hususunda konuþtu millet bu ne diyor dedi, anlaþýlamamýþtý.. Aslýnda doðrusu onu anlamaktý..
Endeks için tek rakamým var 12670..
12670 üstünde endeks güçlenir..
Paylaþýmlarým kendi görüþlerimdir..Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Üstadým, haftalýkta seviyelerimiz yakýn.. (yeþil = beyaz )12.604 seviyesini yakýn takip ediyorum.. turkuazýn barý yakalamasý olumsuz olarak deðerlendirilir.. bu nedenle barýn yukarý hareketi ile turkuazý yataya dönmesi, endeksin güçlenme olasýlýðý daha arttýrýr..
cümlenizin, kazancý bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
sevgili AgAuCu,,,,,
sevgili Mathias.....
IKINIZDE topigime cok degerli katkilari olan insanlarsiniz.....
BORSACI sinirli alingan ve kavga etmeye her an hazir bir insandir....BU NORMALDIR....buna IS hastaligi denir.....
onemli olan ise....GONULLERDIR....borsa icin GONUL kirmak....ve onu oyle birakmak....DOGRU DEGILDIR....
desarz olmussunuz.....simdi sira....SAKINLESTINIZ MI....gonullerinizi tamir edin....
borsa yuzunden....HICBIR GONUL KIRIK KALMAMALIDIR....
sevgiler....
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 19:01.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bugün güzel bir haber.. Bursa Belediye Baþkaný ve çevresinin komple içeri alýnmasý..
Bekliyorduk..
Haraca kesmediði iþadamý ve müteaahit kalmamýþtý. Yeter ki 1 defa iþin düþsün..
Bu adam nereye kadar uçacak? Buraya kadarmýþ..
200'e yakýn (pardon 234) dairenin yarýsýný vererek kurtulabilir mi? Burasý TR.. olmaz olmaz demeyin..!!
Haa! CHP iktidara gelebilir mi? ASLA!
Agaucu forumdaþ gündüz mathiasla dalaþtýnýz, olay netleþmedi. Mathias biraz sinirli bir tepki verdi, bence gereksizdi. Ben bir yanlýþ anlama varsa düzelsin diye yazýyorum.
Þimdi 1990'da 400 hisse (lot deðil) arçelik 2,400-2,500 dolar civarý bir para yapýyor. Öðrenci bütçenizle artýrdýðýnýz bir kaynak bu. 90'lý yýllarda öðrenciyken ben de öyle baþlamýþtým, biriktrdiðim burs paralarý yaz tatillerinde güney bölgesinde çalýþma vs, üç beþ bin dolar. Benim için çok deðerli paralar..
Sonuçta siz lot altý iþlem yapmýþsýnýz yani. Ben de yapardým. Merak edip chatgpt'ye sordum. Bölünmeler temettüler vs 400 hissenin þimdiki deðerini mart itibariyle 1 buçuk milyon liraya getirdi, yani 45 bin dolar civarýnda bir para olurdu dedi. Mantýklý, sonuçta 20 kat artmýþ.
Siz yapay zekaya soruyu yanlýþ sormuþ olabilir misiniz acaba? 400 hisse yerine 400 lot demiþ olabilir misiniz? 400 lot arçelik o dönem büyük para 2,5 milyon dolar civarýnda falan yapýyor. Öðrenci iken böyle bir alým yapmýþ olamazsýnýz sanýrým..
Ayný yýllarda benzer denemeler yaptýðým için merakýmý celbetti..
Yer Ýmleri