Ve tiyatro devam trump geri vites yaptı
durum cok kotu.....
TRUMP.....
“Open the f*ckin’ Strait, you crazy bastards, or you’ll be living in Hell JUST WATCH! Praise be to Allah.â€
dedi....ve praise be allah....i ekliyerek ISLAMLA dalga gecti.....
mollalar cok kizdilar.....BARIS ICIN.....artik....TEK SARTIMIZ VAR ARTIK DEMISLER....
cok sevinmis....sartlari teke indi diye....nedir sartiniz demis....
mollalar.....
TELEVIZYONLARA CIK.....LA ILAHE ILLALLAH ....de....MUSLUMAN OL....HACCA GIT....HACI OL...
HURMUZU ACAYIM DEMIS.....
beni aradi.....dediki....EY BUYUK EVLIYAULLAH.....
bunlarin dedigini yapsam.....MUSLUMAN OLSAM....hacca gidip haci trump olsam....
HURMUZU ACSALAR....
sonra....ben tekrar hiristiyan olsam ne olur....dedi.
olmaz dedim....MUNAFIK olursun.....cezasi buyuktur....
olsun para cok....oderim dedi....
cezasi....HALKIN ONUNDE KELLENIN KESILMESIDIR....para cezasi yok islamda....yirtamazsin.
hasstir dedi....MUSLUMAN OLMAK OYLE KOLAY BIRBISEY DEGILMIS yawwww....deyip TILI kapatti....sarioglan.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
tekrar aradi....
MUSULMAN OLAN BIRINI BULDUM.....bizim usaglardan....al qaideci....AHMET SARA.....
suriyeyi....ASAD dan alip ISRAEL e vermeyi basardi....
simdide BIZI KURTARACAK....lubnana girip....HEZBULLAHA FURACAK....biz ve israel silah verip seyredecegiz.....
yapma yahu.....simdi yirttiniz siz....musluman muslumani dograyacak....dunya seyredecek....BRAVO dedim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
musluman olmasindan bize ne demeyin....
musluman olmasi BEREKETTIR.....
MISAL BEN.....bu bereketi paraya cevirecegim....crude olili 110 dolardan shortladim....musluman olur olmaz 80 e cakilir diye....
Sarı kafa şehadet getirdi.
Trump ve ekibi piyasadan muazzam para kaldırmaya devam ediyor.. manipülasyonlarının biri bitiyor diğeri başlıyor..
Bal tutan parmağını yalar diye boşuna dememişler 🙂
Yer İmleri