Originally Posted by
kuzu
BU TOPIGI BIR SURE ACIK BIRAKACAGIM....kapatabilirdim.....yapmiyacagim onu....
yetistirdigim insanlari gormek istiyorum......
LAGA LUGA YOK.....
suanda borsa 14 300 de.....
gelip.....hedef 21 000 diyeceksin ve mal aldigini aninda yazacaksin.....
gelip....ilk hedef 12 100 deyip....SHORT OLDUM deyip aninda buraya yazacaksin.....
HERKES senin ne yaptigini gorecek ve bilecek....KIVIRTMA YOK....LAGA LUGA YAZMAK YASAK......POZIZYONUNU ANINDA YAZACAN.....CIKTIN MIDA ANINDA YAZACAN....
bunun disinda yazi yazanlar....borsaci degildir....geyikcidir....onlari kimse okumaz....o yuzdende kendilerine ait topik acamazlar.....
BUNU YAPMAYIN....DURUST OLUN....INSAN OLUN....INSAN OLMAK COK ZORDUR....biliyorum....deneyin.
sevgiler ve basarilar.....
dusturumuz turk durustlugudur....
Ondört bin yıl gezdim pervanelikte
Sıtk-ı ismin buldum divanelikte
İçtim şarabını mestanelikte
Kırkların ceminde dara düş oldum
Kırkların ceminde dara düş oldum
Kırkların ceminde haydar, haydar, haydar, haydar dara düş oldum
insan sifatiyla cok geldim gittim
mukemmele ulasip INSANA dondum......
YORUMCU OLMAK ISTIYENLERE.....
GURULTU YAPMAYIN.....BIR OYUN PLANINIZ OLSUN....ONU ACIKLAYIN....GIRECEGINIZ POZLARI ACIKLAYIN....
poza girdiginiz an gelin hemen buraya yazin.....ciktiginiz an gelin hemen buraya yazin....
bunlari yapmiyorsan....bir OYUN PLANI ACIKLAMAMISSAN.....
gelip topigime tek satir yazma hakkin yok.....YAZARSAN O GURULTUDUR.....beni ve okuyucularimi basbasa birakin.....KENDINIZE TOPIK ACIN.....kimse okumuyorsa.....o senin GURULTUNDUR.
BAK....
endeks yukarida....hicte benim soylediklerimi YAPACAK gibi gorunmuyor....
emme ben.....YAPACAK DIYORUM.....RUZGARA KARSI ISIYORUM.....YORUMCU BUDUR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri