Sokup sokup çýkarýyor 2 yildir hergun ayný terane
Çýkardýðýnda hisse orada kalýyor
Avel herif mal alýyor diyor
Bu parti gittikten sonra deðiþecek 2 çok önemli þey var
Biri gurbetçiler oy kullandirilmayacak
2 oykatsiyi gelecek
Þimdi þununla benim oyum 1 amk
Bu herifin attýðý oyun katsayýsý 0.1 olmalý
Gindiwan sigirinin -2 olmalý
Gerçi o anadolu kurnazi bu avelleri kandýrdý tüydu![]()
ben bildiðim kavalý çalarým... ancak her sesi duymak için her kavalý dinlerim... perþembe ve cuma günü yön konusunda belirleyici olabilir..
endeksi nakýþ iþler gibi iþliyorlar... kapanýþý 11.038 desteði üzerinde yaptýlar..
dün yeþil çapraz ile düzetme uyarýsý gelmiþti ancak 10947 kýrýmýz desteði kýrýlmadýðý sürece yukarý potansiyeli devam eder..
haftalýklarda ise ilginç bir hareket oluþtu.. roza ve turkuaz paralel hareket ederken yukarý çapraz attýlar.. eðer kahve yukarý yöne devam eder ve bu ikiliyi keserse 2 haftalýk olasý bir yükseliþ söz konusu olabilir.. kýsaca % 51 boðayým..
ben kýsa vade de iþlem yaparým.. bu yüzden endeks içinde senetler içinde tek bir sözüm olur.. ya sen gidersin yada ben..
kazancýnýz bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Bu dönem bi þanssýzlýk var emmide
Abd shortladý baktým endeksleri yine zirvede
Altun shortladý o da zirveye dayandý
Bist kaç aydýr taþýma maliyetini zor kurtarýyor
Hele ereðli falan toprak attýk üstüne sanýrým açýkçýlar emmiyi batýrmaya çalýþýyor)
Yer Ýmleri