padisah bu mektubu gonderiyor....UKRAYNADAKI KAZAKLARA....
"Ben, Muhammed'in oðlu; Güneþ ve Ay'ýn kardeþi; Tanrý'nýn torunu ve veziri; Makedonya, Babil, Kudüs, Yukarý ve Aþaðý Mýsýr'ýn hükümdarý; Ýmparatorlarýn imparatoru; hükümdarlarýn hükümdarý; hiç yenilmemiþ harikulade savaþçý; Hz. Ýsa'nýn kabrinin yýlmaz bekçisi; Tanrý tarafýndan seçilmiþ mütevellinin ta kendisi; Müslümanlarýn ümidi ve huzuru; Hýristiyanlarýn kahredicisi ve koruyucusu olan; ben, Sultan -- size emrediyorum Zaporojya Kazaklarý, kendi rýzanýzla ve direnmeden bana teslim olun ve saldýrýlarýnýzla beni rahatsýz etmekten vazgeçin."
GELEN CEVAP BU......
"Seni Türk þeytaný lanet olasý iblisin kardeþi ve refakatçýsý, Lucifer'in kâtibi. Sen ne biçim zebani beyisin, çýplak götünle bile bir kirpi öldüremezsin. Þeytanýn sýçtýðýný ordun yer. Seni ****** çocuðu, asla Hýristiyan oðullarýný tebaana alamazsýn; ordundan korkumuz yoktur, ister karada ister denizde seninle cenk ederiz ***** da sikeriz.
Seni Babil'in bulaþýkçýsý, Makedonya'nýn tekerlekçisi, Kudüs'ün biracýsý, Ýskenderiye'nin keçi sikicisi, Yukarý ve Aþaðý Mýsýr'ýn domuz çobaný, Ermenistan'ýn diþi domuzu, Podolya'nýn canisi, Orta Asya'nýn ****si, Kamenets'in cellatý ve tüm dünyanýn ve cehennemin soytarýsý, Tanrýmýzýn nezdinde soytarý, Yýlan'ýn torunu ve sikimizin aðrýsý. Domuzun burnu, kýsraðýn götü, mezbaha iti, vaftiz edilmemiþ kaþ, þeytan kýçýný buðulasýn.
Kazaklar böyle der, seni aþaðýlýk herif. Hýristiyan domuzlarý bile güdemeyeceksin. Þimdi sadede gelelim, tarihi bilmiyoruz takvimimiz de yok; gökyüzünde mehtap var ve yýl da Efendimizin yýlýdýr; orada hangi günse o gündür burada da; öp götümüzü emi!"
SONUC....
osmanli tum ukraynayi....kirimi....moldavayi kaybediyor....AKILLI OLSA....hiristiyan olan bu pecenek turklere TURK OLDUKLARINI HATIRLATIR....yanlarina cekerdi....
ama artik OSMANLI turk degildiki....tum padisahlarin anasi turk degil....yanlarindaki yoneticiler...DEVSIRME hiristiyan cocuklari....padisahla beraber....HEM ANADOLUDAKI TURKLERI....HEMDE BALKANLARI ISLAM ADINA...ki hicbiri musluman degil....TALANLA MESGULLAR....ITTIHAT VE TERAKKI ILE....BIZ TURKUZ DEDILER....cok gecti....YIKILDILAR.
TURK OLDUGUNU UNUTUP.....ASIMILE OLMUS HER TURK DEVLETI YIKILMISTIR....
Son düzenleme : kuzu; 05-01-2026 saat: 07:14.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer Ýmleri