masallah....hay masallah....13 000 inide optu.....
kuzu ne diyorsa.....o oluyor....GRAFLARI KUZU CIZIYOR....tehhhnikci usaglar....kuzunun cizdigi graflara bakip....onlari yorumluyorlar.
masallah....hay masallah....13 000 inide optu.....
kuzu ne diyorsa.....o oluyor....GRAFLARI KUZU CIZIYOR....tehhhnikci usaglar....kuzunun cizdigi graflara bakip....onlari yorumluyorlar.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Þiiri beðendim, istiyorum o zaman Þaný Büyük Olan 'dan, iki poþet A101 poþeti dolusu, 1000 lik desteler halinde euro her deste 100bin euro olacak þekilde....
Vermek isterse Mabud , gelir Hint ten Yemen'den ,vermek istemese bile Sultan Mahmud,
Bunuda ben uydurdum ,biraz kopya çektim itiraf ediyorum![]()
ajda seni sevmiyen ölsün
Aman petrol, caným petrol Artýk sana sana muhtacým petrol Elinde petrol, sonunda petrol Artýk dizginlerimsenin elinde petrol Öyle gururlusun giremem yanýna Girmiþsin kimbilir kaç aþýðýn kanýna …
Emmi
Bu altýn gümüþ ne olacak böyle
Almadýkça yükseldi
en uzaða sen iþiyorsun, en isabetli senin tahminlerin..
kendi baþlýðýnda yaz. okuyan okur...
burasý aþýk atma yeri deðil..
þahsýna adýn yazýlarak yazýlan bir yazý yok.
cevabýn varsa, kendi baþlýðýnda ver...
sýkýldým, darlandum... ona göre...
2 gün dinlen, iþimi bana öðretme, hayatým forumda geçti. baþlýða yazman yasak..
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
ben ignore ettim onu...gormuyorum hic.
bu tur insanlari engellemezsen....
BU FORUMDA OKUYUCU KALMAZ....
seviyeyi feci dusuruyorlar....FORUMA YAZIK.
Bu forum bu tur insanlara hizmet vermek mecburiyetinde degil.
FORUM kendisini yok etmek istiyen bu insanlari KOVMALIDIR.
BURASI BORSACILARA AIT BIR YERDIR....GEYIKCILERE AIT FORUMLAR VAR...bunlar oralara gitmeliler.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer Ýmleri