YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzu her daim arkandayýz...![]()
Yorumlarým ve yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendime not: Ýt olma beyefendi ol ki ardýndan iyi ansýnlar.
Kuzu arada bazen ayarýný kaçýrsa yazsýn. Fikir yazýyor. goy goy yok trollük yok. Batýlýlar ayrýca brain storm derler. Doðu kültürlerinde olmayan geliþmemiþ birþeydir.
Mesela þu yazýnda yine ayarý kaçýrmýþsýn. 2700 falan. Karþýsýnda bir ÇÝN faktörü var. Tek baþýna at koþturamaz . Hele altýnda. Taþýma maliyeti falan yok. Orada duruyor altýn zaten. Yýllýk üretilen ton de belli. Gümüþ desen hadi bir derecede.
Diðer yandan para yakma iþinde coin ler var. Orasý emme basma tulumba gibi güzel çalýþýyor.
Altýndaki ralli gümüþe sýçradý. Þimdi bakýr deniyor. Sanayide kullanýmý yoðun madenlere metalara sýçrarsa bu commodity rallisi enflasyon yeniden bambaþka!!! birþekilde hortlar. Bu durumda senin para yakma teorisi boþa çýkar. Keza petrol iþide bunu tetikler. Yine boþa çýkar.
Sen onu bunu býrak da parasal geniþleme çekinceli / mesafeli bakan coin leri bol paranýn bir ürünü olarak gören birisini tuttu FED baþkanlýðýna aday gösterdi. Oraya gel sen esas. Nereden çýktý bu adam. Bütün dünyanýn dilinde zayýf dolar zayýf dolar. Zayýf dolarla ABD neyi baþarýr neyi baþaramaz. Dolarý bir anda þahlandýrmasýnlar bunlar ? BTC dolarýn yerine geçecek diyen bir crypto cu genç bir arkadaþým vardý. Ne kadar BTC dedim. Ýþte 50.000 dolar dedi. Ne kadar ne kadar. 50k. DOLAR.
Ula BTC yi bile dolarla alýyorsun diðer yandan dolarý bitireceðiz diyorsun nasýl iþ bu dedim. Hiç düþünmemiþ bu sorunun cevabýný.
Altýnda dolarla alýnýp satýlýyor diðer yandan. Dolarýn deðerini kim belirliyor ?
Þimdi bu trump bir anda güçlü dolar a geçebilir mi ? Sonuçlarý ne olur. ?
sevgili mathias....
elestirin beni uyarin diye yaziyorum....dikkatle okudum yazdiklarini....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Altýn, gümüþ rallisi hadi neyse de bakýr da da ralli olursa köydeki Ali Dayý ya kadar herkes anlar, kýsa sürede anyayý konyayý..
Umarým bu saçmalýk kýsa sürede bir þekilde biter..
Pek de ummasam da..
degerli okuyucularim.....
GERCEK BIR TEKNIK ANALIZCI GELDI.....
kendisi 30 yildir benim rehberimdir.....
adi....IZMIRLI HOCA dir.....benim gibidir.....kendi ISIGINA guvendigi ucun.....baskasinin PARLAMASINDAN asla rahatsiz olmaz....sevinir....BILGI VE BILGILI INSAN SAYIMIZ COGALIYOR DIYE....
kendisine hosgeldin diyor....uzun omurler diliyorum....IYIKI VARSIN HOCA.
Yer Ýmleri