Originally Posted by
kuzu
onu bunu kabul etmem hoca....grafi astin....OBO olustu dedin....bu tekniktir....temam....
OBO olustumu.....teknik derki....OBO yuksekligi kadar duseriz.....buda temam....
OBO yuksekligi 600 puvan...dus boyun cizgisindan 13 400 de.....12 800 e duseriz diyor....kim diyor....TEHNIK DIYOR....
bende TEHNIKCIYIM.....butun bunlari ezbere biliyorum.....
bir pohhh yemem sart....bir eylem yapmam sart....yoksa adam beni ikecek.
ne yapayim....soru bu....ne yapayim.

Originally Posted by
kuzu
iste burada KUZU devreye giriyor....
kuzu ve furusma taktikleri....
bu GRAFI PIYASA YAPICI CIZIYOR.....herseyi biliyor....tehnikcilerin gotleri oynamistir onu biliyor.....kuzu gibiler var....onu biliyor.....kredililer var onu biliyor....gunnukculer var onu biliyor....
BUNLARIN TUMUNU NASIL IKER....onunde plani var....
tehnikcileri ikmedende bir yere gitmez....BU SART.
onlarin ISTOP LOSS lari nerede....orada ikilmis oluyorlar.

Originally Posted by
kuzu
ikinci sikinti....VADELI ISLEMLERDE KI....PIYASA YAPICI POZIZYONLARI.....
subat vade....kapanmasina 17 gun....at cumartesi pazari....15 IS GUNU VAR....
eger piyasa yapici cogunlukla SHORTTA ise....yukari gidip kendini ikmek istemez....assagi gidip bu SHORTLARI basabas veya karla kapar.

Originally Posted by
kuzu
haaaaa....vay ipne vay.....ACIDIM IPNEYE....COK SORUNU VARMIS GARIBIMIN YAW....
bu sorunlarini nasil cozecek.....iste bu konuda kafa yorup...onune bir SIMULASYON koyan tek kisi vardir bu alemde....oda....KUZU dur.

Originally Posted by
kuzu
bir bilgi daha vereyim....CIKISI SAGLAMIS VE YORULMUS KAARTLAR.....
bu cok buyuk bir sorundur.....
PIYASA YAPICI....bunlardan cikip....yeni MOTOR kaartlara girecektir....dun verdim o kaartlari....
ve onlarla....2000 puvanlik bi cikis yapacaktir....15 000 ler yani....YORULMUSLARDA yataya yakin bir duzeltme ile onlarin tum tehnik gostergelerini duzenliyecektir.
yukarida yazdiklarim.....TUPRAS ta ilave mala girisim....onumdeki....3 aylik SIMULASYON geregidir.....
degerli okuyucularim neyi ogrettim.....
BIR PLANIN OLMALI.....onumuzdeki 3 ay icin.....ve o planini uygulamalisin....
cunki....
O PLANI yaparken herseyi dusundun....cok emek harcadin...ve olay budur dedin....gerisi KISMETTIR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer Ýmleri