Saldýramaz ise ralli aynen devam mý emmi
Saldýramaz ise ralli aynen devam mý emmi
internet kesildi, elektrik gitti.
Elinde ne kalýr? cebinde ,cüzdanýnda ne varsa, o.
800 milyar TL ortalýkta kaðýt para kimdeyse, o kadar..
28 Trilyon mevduat 40 Trilyon vadeli çek/senet, 150 milyar usd hisse senedi ne olur? ÇÖP..
Böyle bir zaman gelmeli KIYAMET KOPMALI..
Birbirimizi dolandýrdýðýmýz bu düzen bitmeli..
12 hisse anlatýyordun sayýn Kuzu
go on sayýn kuzu evliya emmim
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
ben zaten turkiyenin o yillarda iyi oldugunu iddia etmedim
ben sizin "iran ortadogunun tumunden buyuk ve gucluydu" iddianiza cevap verdim ki birakin ortadogunun tumunu, turkiye ve suudiden bile buyuk degilmis ekonomisi.
iran'a f-14 ve bell cobra satilmasi iranin gelismis oldugunun degil, sah'in inanilmaz bir amerikan piyonu oldugunun kaniti.
suan turkiyeye verilmeyen her silah BAE de duzinelerce var. bu onlari kimseden guclu yapamaz. petrolunu satmis parasini odemis. iran ise tum o petrol ve gazina ragmen zar zor "bok" icindeki 70-80 ler turkiyesinin GDP sini tutturmus.
Diger iddianiza gelirsek (ki en ufak kanitiniz yok) Human Development Index rakamlarina gore 1970 lerde Iran 0.571, Turkiye ise 0.500 - 0.600 gozukmekte.
dediðiniz gibi 70'li yýllarýn sonunda ülkede ve dünyada ne olmuþtu sanýrsam az bir þey bilginiz yok, Rahmetli Ecevit ABD ve dünyayý karþýsýna alarak Kýbrýs'a çýkartma yapmýþtýr ve bunu sonucunda ülkemize ambargo (ne demek biliyorsanýz tabiki)uygulanmýþtýr. Bugün bakýn yunan bizim kaç adamýzý iþgal etmiþtir araþtýrýn ve neden bu milli ve yerli hükümetimiz hiç bir þey olmamýþ gibi kulaðýnýn üstüne yatmaktadýr hala? Mesela Suriye'de neden Süleyman Þah türbesini zamanýnda korumak yerine bir gece ansýzýn taþýmýþtýr? olaki 74 teki gibi bir ambargo bugün uygulansa ne hale geliriz bir araþtýrýn ona göre cevap yazýn da bizde engin bilginizden faydalanalým. bence
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri