bunlari ben biliyorumda.....PIYASA YAPICI bilmiyor mu....BILIYOR.
HERB CIKSADA CIKMASADA....borsa duzeltme yapacak yere geldi....yuzde 60 cikti.
bunlari ben biliyorumda.....PIYASA YAPICI bilmiyor mu....BILIYOR.
HERB CIKSADA CIKMASADA....borsa duzeltme yapacak yere geldi....yuzde 60 cikti.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TURKUN YIGIT EVLADI.....
kafani kuma gommuyeceksin....gozlerin yuvalarinda fildir fildir donup....HERSEYI GORMELIDIR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TITAN....
dunyanin en zor sorusu bu.....suanki degeri....NE SAVASI YAWW...yok oyle birbisey diyor...MOSHE pesinde.....texas li oyunculari ariyor....soruyor....dur bakalim....BUYUK HAZAR TURKU....bir cozumle gelir....buraya yazarim.
moshe....turkun ASENA soyundan....buyuk gokturk devletinin kurucusu ve yoneticisi olan soy....
ben......oguz turkuyum....bi kademe asagidayim ondan....eski turk geleneklerine gore.
NETANYAHU oda turk....emme moshe ona...PIC der....slav kani karismis ona der.
saol guzum seviliyorsun..
Gece vadeli dow artıya geçtiği halde dipte kapadı
Pala da kuzu hocayı takip ediyor
Yer İmleri