evelsi gün tom jones bi 800 pips düştü...
dün 450 sini falan geri aldılar.. bugün açılışta da 200 falan... düşüşün hepsini geri aldı say
ne kolayki şorta para alasın
Sayın kuzu topluca eregliyi satmıştım ereglide beklentiniz nedir?
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sattiklarimi GERI ALMA KRITERLERIM....
THYAO ornek olarak veriyorum.....
4 KADEMEDE MALA YERLESILIR....iki graf yaptim....ikisinde toplam 4 diktortgen var....o diktortgenlerde mal alacaksin....1 bolu 4 miktarda....
308 de ilk kademeyi aldim.....
son cikis dalgasinda ki FIBOLAR...
hazirandan bu yana olan cikis....
Türkiyeden göremeyenler için by guneysu
FIBO-THYAO.png
HAZIRANDAN-FIBOLAR.png
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
ARAPLAR ISLAMI GERI ALMAK ISTIYORLAR.....TURKLERDEN VE PERSLERDEN....
bunun ucun....
WAHABI VE SELEFI mezheplerini gelistirdiler.....
bu mezhepte....TURKLER HEDEFTE....turklerdeki tarikatlar ve cemaatler....EVLIYALAR VE EMBIYALAR....bunlarin mezarlarini ziyaret.....bunlarin saglarinin etrafinda toplanmak....ISLAMDAN CIKMAKTIR....diyor....islamdan cikann cezasi olumdur....MALI KARISI KIZI OGLU muslumana helaldir der.....DAES le suriye ve iraqta cok sayida EVLIYA MEZARINI HEVAYA UCURDULAR....sag olan EVLIYALARI kursuna dizdiler....
bu mezhepte....IRAN da hedefte.....siilik ISLAMDAN CIKMAKTIR.....katli vaciptir....yukaridakileri bunlarada yaptilar iraq ve suriyede......
bu....WAHABI VE SELEFI mezhebi ile....BUYUK ARAP IMPARATORLUGUNU YENIDEN KURACAKLAR....emevi devletini yani....EMEVI CAMII bu araplarin kabesidir.....butun arap milliyetcilerin mezarlari oradadir.
Yer İmleri