YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
emregunes, kuzu emmim böyle ufak şeylere takılmaz..sıkı takipçisi olsaydın samimiyetle söylediğini anlardın..
emmimi üzersen bizi üzersin..
şimdi daha önemli meseleler var..
ne diyor burada.....yazdigi hersey dogru....
ILIZYON var diyor.....
oyleyse....
ILIZYON a gore oynuyacaksin....
biliyorsun ki....turpras ve aselsani yukari basip endeksi tutuyor.....
tuprasi....250 den 213 e dusurdu....borsa 14 000 de iken....hemen aldik....213 ila 220 arasi full.
ILIZYON BASLADI....5 gunde 246 tl ye basti....yuzde 15 cikti....KAR ETTIK VE ALIYORUZ....
niye....
cunki....
BU BIR ILIZYON....gercek degil...
biz ILIZYONU yapani soyuyoruz....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sira.....fulladigimiz THYAO.....
ONDADA....yuzde 15 ila 20 yukari basip....bankalari o esnada dipliyecek....
THYAO yuda yuzde 15 ciktimi satacagim....cunki....buda ILIZYON KAARDI....
gidin mal alma topigimi yeniden okuyun....aldim sattim....aldim sattim....
en sonunda buyuk SILKELEME gelir....iki gun ard arda yuzde 8 duset....o gun tum 10 kaardi....oldugu degerlerden alip ve yatacagim.....okuyun orada oyle yaptim....
bu duzeltme 1 veya 2 ay surer.....bu esnada al satlarla ortalama yuzde 15 ila 20 arasi kar yaparim....ve SONUNDA....SILKELEMEDE TUMUNU GERI ALIR YATARIM.
Sasa için de bir iki sözün varmıdır Kuzu hazretleri...yeni destek olabilir mi??
suriyede yada iranda bi kürt devletinin kurulmasına prensipte karşı değilim, ama kürtler ısrarla siyonistin paralı köpeği olmakta ısrar ediyorlar ezelden beri, zira kürdün doğasında güçlüden yana olmak, güce tapmak var.. en güçlü gördüğü kimse onun yanaşması olmak istediler öteden beri.. yoksa rojawa denen bölge 8-10 tane irice kasabadan müteşekkil 2 milyon nüfusu bile olmayan bi bölge.. arap çoğunluğun hakkı olan petrol kuyularını ve su yollarını emperyalist adına paralı koruması olmaya kalkmasa, israil'in davut koridoru tipi kirli emellerine alet olmasa, türkiye'ye düşmanlık etmeyi varoluş sebebi gibi görmese, orada bi devletleri olsa ne olmasa ne
iran kürtleri zaten farklı, yarısı şii ve şiiliği kürtlüğünün önüne koyuyor, aynı azeriler gibi.. yani birlik olmaları çok zor, orada özerk bölge kurmaları imkansız.. ırak kürdistanı denen otonom bölge iki tane aşiret arasında bölünmüş feodal bi yapı, ve tc düşmanlığı yok, ama israil emredince onlar da karşı cephede yer alabileceklerini gösterdiler, onları ne yapmalı bilmiyorum
İran ın İsraile gönderdiği 1 Hürremşehr füzesi İsarile girdiğinde açılıp 100 füzeye dönüşüyor..çok ilginç ..İsaril böyle giderse beyaz bayrak sallar..adamlar füzelerine o kadar güveniyorki hava savunması sıfır..
Yer İmleri