GENEL DURUM NEDIR....
genel durumu bilemiyorsan.....BORSAYA VE FINANSAL PIYASALARA NE OLACAK.....BILEMEZSIN.....
SEN BILIYORMUSUN KUZU....tabbiiki biliyorum....SAVASIN SIMULASYONUNU YAPTIM....
iki buyuk dev teknolojik ordu....israel ve amriki....IRAN a tum gucleri ile bindirdi....
ilk uc gunde....HERKES SOKTA....IRAN TESLIM OLACAK HAVASI VARDI....bu normaldi...lider...ust duzey tum kademe...olduruldu...
IRAN BITTI....IRAN BITTI....nidalari atilirken.....geldim yazdim....HAMANEY....kendini bilerek HEDEF YAPTI....dedim....gerilerde....buna PASIF DIRENIS denir dedim....
sonra o zayif gorunen taraf....YATAY SALDIRIYA GECER....kendine yakin ne kadar hedef varsa furur.....FURUYOR.....korfez ulkelerinde yasamak demek....olmek demek haline gelinceye kadar surecek bu...
GUCLU TARAF....savasi kazandik....yakinda bitiriyorum dedi....dedi emme....KIMSE ONU TAKMIYOR....PETROL FIYATLARI UCUYOR.....AMRIKI BORSALARI GOCUYOR....guclu taraf yarragi gotunde hissetmeye basladi.....zayif taraf....YATAY TIRMANMAYA DEVAM EDIYOR....bu HORIZANTAL ESCALITAION da....petrol....130 dolari yukari kirar....
peki kuzu....yazmadigin....kendine sakladigin....savasin kalan uc savhasinda....hangisinde petrol 200 panginot olur....
cugap vereyim.....IRAN....STRATEGIC DISTRACTION i yaptigi an....PETROL 200 DOLAR OLUR....
bununla....IRAN HALKI VE ORDUSU BIRIBIRINE KILITLENDI....bu birinci fazdi....zayif gorunen taraf....ilk bunu yapar...
Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 01:54.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri