ben kaçtım... alanda kazansın...
düşerse benimdir, düşmezse hiç benim olmamıştır...![]()
ben kaçtım... alanda kazansın...
düşerse benimdir, düşmezse hiç benim olmamıştır...![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
lem elimde SASA hedge ucun actigim....16 000 VIOP SHORT VAR....300 PUVAN KALDI BASABASA...YARIN OTOMOTIK KAPANACAK...
boylece.....
8800 den aldigimiz mallari.....14 300 den kapatip....yuzde 60 kari aldik ve gidiikkk.....
KALANLARA BASARILAR DILERIZ.....
topigimizi kapiyalim.....MALDA VEYA POZDA OLMUYAN BIRININ YAZMASI ABESTIR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Sizi özleyeceğiz Kuzu Hocam... Hoşçakalın...
Kuzu üstadım, tüm emek ve paylaşımların için teşekkürler.. eline yüreğine sağlık...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Petrol 110 doları aştı ama borsalar ipleyor artık![]()
Degerli Okuyucularim.....
Artik yatirimlarimi.....yogunlukla....PETROL-ALTIN-GUMUS ve PARITELERE kaydirdim.....trump ve amrikinin yeni politikalari....BU ALANLARI DUZENLIYECEK.....
YENI TOPIGIMI bu alanda acacagim.....furusmalarim artik bu alanda...IRAN savasi basindan beri....OPEC dagilmak uzere....NATO dagilmak uzere.....HISSE SENETLERI ARTIK PARA KAZANDIRMAZ....KAOS VAR....kaosta....petrol-altin-gumus-pariteler esastir....
bu topigimizi kapatiyoruz.....MALA GIRISIMIZI YAZDIK....MALDAN CIKISIMIZIDA YAZDIK....PARAMIZI KAZANDIK.....ISIMIZ BITTI....esas olan borsa degildir....ESAS OLAN....PARA KAZANMAKTIR....
HAZIRAN 2025 DE ACTIK.....MAYIS 2026 DA TOPIGI KAPATTIK....11 AY....birlikte guzel gunlerimiz oldu....
bu arada....agzi bozuk biri oldugum ucun....kirdiklarim ve uzduklerim varsa....onlardan ozur diliyorum...HAKKINIZI HELAL EDIN....
HOSCAKALIN.....
yeni topigimizde gorusmek uzere.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
guzel insanlar....
guneysu ile....olaylara bir baska pencereden nasil bakiliri furguladik...bu pencere sudur....CEBINE GIREN PARADIR....
YAZDIKLARIN.....CIZDIKLARIN....cebine para sokmuyorsa....niye yaziyorsun ki....niye ciziyorsun ki.....
ve fekaattt....cok sayida insan var....PARA KAZANMAK DEGIL DERTLERI.....yazmak ve cizmek.
birine.....
yaptiklari ucun TESSEKKUR ETMEK.....tesekkur edeni yuceltir....onun ERDEMLI bir insan oldugunu gosterir.....
ote yandan....ne yazik ki....aramizda....NIYE PARA KAZANDINIZ LEM IPNELER diyenlerde var....garip bir ortamdayiz....
bende sizlere cok tessekkurler ediyorum....
GUZEL YARADILMIS INSANLARINDA.....VAR OLDUGUNU GOSTERDIGINIZ UCUN...
Yer İmleri