Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
2025 olarak aldı galiba, son fatura geçen hafta gelmişti.. bu günde sms ve mail attı aynı yazıyı.
cenazem olmasaydı geçmezdim, yazın rizede oluyorum.. temmuzda ki 680 kw aylık klima soktu beni oraya..
şimdi ben evi oğluma bila bedel kiraya versem, 3600 tl dask ödeyerek, o yeni abonelik açsa
nasıl olur fikir jimnastiği yapalım, yoksa x 2 den senede 16/18 girecek..
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
kural nasıl işliyor 4,000 kw, temmuzda 4000 altına inerim kesin , yoksa 1 kere girdin mi çıkmak yok mu, 2026 sonunda mı bakılacak yeniden..
inersem destek devam edecekmi ağustos itibarıyle
Ya o değil de gümüşe ne olmuş öyle. 1 günde 30% düşmüş. Böyle yatırım aracı mı olur?
Hani düne kadar gümüş sanayide, yeni teknolojik ürünlerde çok kullanılıyor diye yorumlar yapılıyordu. Gümüş yerine demir kullanmaya mı karar vermişler bugün?
Son düzenleme : boymatlı; Bugün saat: 00:47.
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Benim anladığım bir yıl içinde TOPLAMDA 4000 kw yi geçtiği tarihten itibaren devlet desteği kalkar. Bunun için takvim yılını esas almaları lazım. Yani 2026 da geçerli olur gibi. Ancak teyid etmek lazım.
Benim bu ayki yüketimim 388 kw. Ancak Faturanın alt kısmında Tüketim Enerji Miktarı (kWh): 4251,317465 diye bir bilgi var. Bu son bir yıl mıdır? veya abonelik başlangıcından itibaren tüketim midir anlayamadım.
Kiracı göstermek işe yaramayabilir. Zira abone no değişse de sayaç no değişmiyor. Sayaca göre hsap ediyor olabilirler. Ki bu kez de maliye gelir vergisi peşine düşer.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri