Altına da gümüşe de biste de trumpa da ona da buna da taaaaa![]()
Altına da gümüşe de biste de trumpa da ona da buna da taaaaa![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değil, tamamen kişisel görüşlerimdir. Al, Sat, Tut kararları tamamen okuyucunun kendisine aittir. Buradan kimseye yatırım tavsiyesi verilmez.
Türk Atasözü : "Kelin ilacı olsa başına sürer."
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
yerin kulağı var,şimdi çıkar biri dinimize saldırıyorlar der,ilgincide eleştirdiğinde az bir incelemem lazım derler,yahu sanırım seni beni galaya almıyorlar en aşağı 100 bin üstü kitap okudum prof dediklerimlen tartıştım,onlar diyorki az incelemem lazım diyor,kuranda bile ilk emir ikra yani oku der,üstelik okuduğunu anlayasın diye oku der,demekki forumda çoğu kişi hiç okumayan kişilerden oluşuyor ondan bir incelemem lazım diyor
![]()
Üstadım ,o noktaya pamuk tıkadıkları zaman ,yanına gelenlere sorarsın , sana en net cevabı o zaman verecekler, burada kim ne dese zaten aklına yatmayacak..
...
Giresunlu da ben gıdecem fırına,yanımda bari 3,5 kişi daha gelsin sohbet ederiz diye adam arıyor,
Okeye okeye....![]()
Yer İmleri