Reis konuşuyor topuklu efe de mayışmış telefon ile meşgul. Angara da yatıp kalkıyor sanırım
PPF getirilerinde henüz bi artış yok ama
Son limite kadar kredi şey eddim zaten de işte 6-9 ay ödemelerin fazla. O arada ya da sonrasında şey etsinler . Şu an alamıyorum zaten
Enpara mesaj atıyor habire ... Biraz önce de günlük 39.5 ye çıkarttık diye sms geldi. Ppf kısmın artık minimumda o da kredi , kredi kartı ödemeleri ve nakit ihtiyacını bir süre daha idare eder.
ABD askerleri botlarla Hark adasına çıkmışlar ve tutuklanmışlar yönünde haberler var.
https://www.youtube.com/watch?v=XQLYFxFgMNw&t=188s
Şimdi bazıları linki izlemeden atlarlar, olmaz öyle şey, palavra bu vs.
Önce izle öğren sonra yorum yap.
İstiklal Caddesi'nde tarihi rekor: 107 milyon ziyaretçi
İstiklal Caddesi, 2025'te ziyaretçi sayısını yüzde 18,7 artırarak 107 milyonla tüm zamanların rekorunu kırdı. Aynı dönemde Bağdat Caddesi yükselişini sürdürürken, Nişantaşı'nda sert düşüş yaşandı.
Anadolu Yakası'ndaki 2,6 kilometrelik bölümü incelenen Bağdat Caddesi'nde ise geçen yıl ziyaretçi sayısı 2024'e göre yüzde 31,2 artarak 41,2 milyona yükseldi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Türk Eğitim Derneği'nin düşünce kuruluşu TEDMEM tarafından hazırlanan "2025 Eğitim Değerlendirme Raporu", bu stratejinin artık vadesinin dolduğunu gösteriyor. Rapora göre, son 10 yılda canlı doğum sayısında yaşanan %30,6'lık tarihi gerileme, eğitim sisteminin "büyüme" değil "daralma" dönemine girdiğinin en somut kanıtı.
Bu durum, yakın gelecekte öğretmen alımlarının bıçak gibi kesilmesi ve okullarda binlerce öğretmenin "norm fazlası" durumuna düşmesi riskini beraberinde getiriyor.
Rapordaki en kritik öngörü ise zamanlamaya dair: Mevcut veriler ışığında, 2030 yılında ilkokula başlayacak öğrenci sayısı, 2025 yılına kıyasla yaklaşık %21 oranında daha düşük olacak. Bu, eğitim sisteminin önümüzdeki 5 yıl içinde her 5 öğrenciden birini "kaybedeceği" devasa bir ölçek daralması anlamına geliyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri