Ons 4465 üstünde,ilk tepe 4850 burası aşılırsa 5000 görülür,aşılmasa 4400-4500 arasına çekilir...
Ons 4465 üstünde,ilk tepe 4850 burası aşılırsa 5000 görülür,aşılmasa 4400-4500 arasına çekilir...
ABD'de durumlar demokratlar lehine çalışıyor,cumhuriyetçiler %16 cıvarına kadar düşmüş destek hattı,demokratlar %58 desteğinde,anlaşılan sarı kafa zorda defteri dürülecek gibi kasım ara seçiminde,cumhuriyetçiler için bu yok oluş demek,zaten genelleme olarak demokratlar toparlamıştır ABD ekonomisini...
Devamlı ben iranın devrim mufızlarına dikkat çekiyorum,devrim mufafızlarının gorevi 31 parçaya bölünmüş,her bir göreve yetki verilmiş,buda şuna çıkıyor intikam tugayları gibi ne yapacağı belirsiz,bana göre siyonist ABD çaresiz durumda,çoktan pişman oldular çaktırmıyorlar,adamlar 50 yıla kadar çalışmışlar dersini,venezuela gibi ham yaparız sanmışlar kendileri ham olmuşlar,isterse operasyon yapsınlar sıkıysa,geçmiş yıllarda yaşadıkları hezimetlerini biliriz...
Hataysporu yenerek "Bizim Veletler" 25 sene sonra tarih yazdılar.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Trabzonspor'un taraftarının yarısı kadar nüfusu olan ülkeciği yendiler boru değil.
Neredeyse yoldan geçenin Dünya Kupasına katıldığı "48 takım" az buz başarı değildir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri