tuik cuma günü 2.31 den fazla açıklamaz enflasyonu böylelikle memur ve emeklisine verdikleri 6 aylık zam oranı 3 ayda eriyip bitmiş olur
tuik cuma günü 2.31 den fazla açıklamaz enflasyonu böylelikle memur ve emeklisine verdikleri 6 aylık zam oranı 3 ayda eriyip bitmiş olur
bir halt olacağı yok.
Abi bende gıda dedektifini izlerim. Bazen piyasada olmayan fiyatlarla alınmış ürünleri gösteriyor. Ama o fiyatlar normalde imkansız. Neden böyle yapıyorlar bilmiyorum hatta genelde aracı firmadan alırlar detay bilmiyorum. Misal sarımsak toptan 80 100 lira fiyatta iken 20 tl den alım gösterilmiş. Etikette 150 piyasada ise 120 150 arası. Şuan biber pazarda bile 150 250 arası hesap edin markette ne olabilir. Detay bilen varsa yazabilir.
Sayın Cihangir geçmiş olsun.
Bende pazartesi tahlil yaptırdım.
Son 15 yıldır değişmeyen
Kolesterol 270
Trigeserid 270
Bir yıl akşam bi bardak su içine 2 ceviz ,sabah kalk suyu iç cevizi ye yok
Kolesterol banamısın demedi.
Yürüyüş vs.
Pirinç,hamur işi,şeker,bisküvi,kızartma nadir ,
Çiğ fındık,çiğ badem günlük 10 tane yediğim halde.
Ne yapsam düşmüyor. Bizim yapışkan enflasyon gibi.
Acaba zeytin günlük 40'a yakın yediğim için mi? dedim. Bugünden itibaren en fazla 9 'la sınırlandıracağım.
Denizli horozu abim. Kara hindiba otu her sabah aç karnına iç karanfil atabilirsin. Bir ay sonra tahlil yap görürsün. Trigliserid onu takma 40 zeytinin sonucu o. Akşam bir avuç kuruyemiş yesen yüksek çıkar trigliserit. Bir de alıç ya da sirkesi tavsiyem o da damarlar için. Günlük bir kaşık ılık su ile. Likir lıkır içme fazlası zarar.
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Yer İmleri