fosforus abi özleniyorsun arada
fosforus abi özleniyorsun arada
Kulak arkamý hissetmiyorum.
Son 3 günde altýn ve gümüþten güzel kardan zarar yazdýrdýlar.
Emeði geçenleri rikering.
Böyle zamanlarda portföy yapmanýn yani farklý enstrümanlara yatýrým yapmaný önemi ortaya çýkýyor.
Yumurtalarý ayný sepete koysak kafayý yerdik herhalde.
Bir de uzun vadeli yatýrým yaptýðým için anlýk zararlar çok koymuyor. Az koyuyor ama.
Hele kredi çekip yatýrým yapanlarý düþünemiyorum bile.
Bu sene içinde Ons altýnda 5.300 dolar Ons gümüþte 90 dolar beklentim devam ediyor.
Devamke.
[emoji23]
https://youtu.be/ev2_4XeUVwo
Benim portföy Rus salatasý gibi içinde ne ararsan var... Sadece uranyumumsu þeyler yok![]()
ABD Baþkaný Trump yaptýðý açýklamada Ýran'ýn ABD ordusuna ait Apache helikopterini düþürdüðünü açýkladý. Trump bu saldýrýya yanýt vereceklerini duyurdu.
Kýlýçdaroðlu 'dan;
Bu düzeni deðiþtireceðiz, deðiþtireceðiz! Emin olun, bu düzeni deðiþtireceðiz. Ama mücadeleyi yaparken, hak mücadelesini yaparken beraber olmak zorundayýz. Omuz omuza olmak zorundayýz. Sahibi Londra'da olan, Türkiye'ye gelmeye cesaret edemeyen bazý televizyonlarýn sahipleri var. Parayla nasýl delege alýnýp satýlýyorsa, televizyon kanallarý da parayla alýnýp satýlmasýn. Onun da önüne geçeceðim, onun da önüne geçeceðim... Biz mücadeleyi bu çerçevede yapacaðýz. Ailenin birliði için yapacaðýz, dirliði için yapacaðýz. Birlikte mücadele edeceðiz. Bunu yapmazsak sorun yaþarýz."
Bence MB larýný bir an evvel uyar, ellerindeki altýnlarý elden çýkartsýnlar..
Alýntý:
''Avrupa Merkez Bankasý verilerine göre, 2025 yýlý sonunda altýn merkez bankalarýnýn döviz rezervlerinin %27 sini oluþturdu. Bu oran bir önceki yýla göre %20 den yükseldi.
Deðerli metalin payý, ABD Hazine bonolarýnýn %22 lik payýný ve euronun %15 lik payýný geride býraktý. Diðer dolar bazlý rezervler ise merkez bankasý varlýklarýnýn %20 sini oluþturdu.''
Yer Ýmleri