Evet Ait France pilotu uçaktan inerken Humeyni'nin elini tutuyordu düşmesin diye...
Bursa ya yerleştirildiğinde de bakımı gezdirilmesi MİT e havale edilmişti..
Demek ki ciya kumda oynamıyor ayak işlerini diğer servislere yaptırıyor..
Ancak İngilizler itaatkar görünüp kendi oyunları için de alan açarlar ama yine de 1. Aktör değiller, geçmişte evet öylelerdi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ne oldu savaş bitti mi. Anlamadım. Fiyatlar bitti diyor okuduklarım gördüklerim biraz yumuşadı abd. İran vurulup kaçan uçak gemisi yerine yenisini getirin diyor. Savaşacak gemi yok üsler zaten kevgir diyor. Bakalim kaç gece daha ışıltılı olacak.
5 Bin gaymeyi geçtim bizim 4 bin gaymeden de ses yok, hep CehaPe'nin kabahati emekliyi beş parasız bıraktılar.
Kodumun yandaş medyası, bayram ay sonuna gelmesine rağmen emekli maaşlarının erken ödenmesi hakkında tek kelime yazmadı.
Eğer tersi olsaydı aman Allahım yeri göğü yıkarlardı şöyle erken verdiler, Reyis emekliyi ben bayramda parasız bırakmam dedi, daha neler neler yazarlardı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
S.Arabistan dün ABD ile stratejik ortaklığına son verdi ve Çin ile anlaşmaya vardı.
Bu anlaşmaya göre, S.Arabistan'da bir Çin askeri üssü kurulacak ve petrol ihraç güvenliğini Çin sağlayacak.
Çin petrol alımında Yuan kullanacak.
https://www.youtube.com/watch?v=Xn2K8H0ZQy4&t=331s
Yer İmleri