Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
AI Bakışı
4 Nisan 2026 itibarıyla başlayan
doğalgazda kademeli fatura sistemine göre, İstanbul'da Ocak ayında aylık 260
üzerindeki tüketimler 2. kademeden, yani yaklaşık %80 zamlı fiyattan faturalandırılacaktır. İl bazlı ve mevsime göre belirlenen bu limitleri aşan aboneler devlet desteğinden daha az yararlanır.
bir kaç yerde daha aynısını okudum..
yukardaki liste %75 ilave edilmiş galiba..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Valla haklısınız galiba, İstanbul için ortalama tüketim 869 m3 belirlenmiş % 75 daha koyuyorum 651 m3 toplam 1.520 m3 çıkıyor ve tabloda toplamda yaklaşık bu değer gibi.
21 Milyon abonenin 2.8 milyonu etkilenecekmiş tarrağımı bu kadar az etkilenen olur, benim sitenin kuzeye bakan alt daireleri bile bu tüketimi geçer.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bu ay faturalarda eğer benim hesaplamam doğruysa, küçük kıyamet kopacak.
Örneğin mart ayında 3 bin gayme faturası varsa 5.250 gaymeyi öpecek.
Belki sadece 20 günlük zamlı fatura falan gelir ahali aymaz, mayısta havalar ısınır onu hesaplamış olabilirler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bu liste nihai tüketim olmalı neden bir liste hazırlayıp bunun %75 ini hesaplamayı devlete bıraksın. Eğer devlet yardımını bunun üzerine çıkınca keseriö %75 daha artarsa tüketimin bide kademeden geçiriyorum derse bilemem. Pazartesi yada salı eodk ya gidip kaynağından öğreneceğim.
bir halt olacağı yok.
https://www.ekonomim.com/sektorler/e...-haberi-885951
Listeyi, bu haber linkinden kopyalamıştım.
Hesaplamanın nasıl yapılacağına ilişkin detaylar var yazıda.
Yer İmleri