
Originally Posted by
Denizdenizli61
Yılmaz Özdil'in hem Sözcü TV hem de Sözcü gazetesinden ayrılmasının perde arkasında konuşulanlar ortaya çıktı. İstifada, "Akın Gürlek'in tapuları" konusunda gazeteye atılan bir manşetin bulunduğu öne sürüldü.
Gazete Pencere'den Can Bursalı'nın haberine göre, söz konusu manşet gazetenin 27 Mart tarihli baskısındaki, "Eski Türkiye’de tapu için amiral batıyordu" haberi.
Yılmaz Özdil daha önce Sözcü TV’deki programlarda ve kendi yayınlarında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, Adalet Bakanı Akın Gürlek’in tapularını gündeme getirerek İBB davasını gölgelemekle eleştirmişti.
Gürlek’in bayramda gazetecileri bakanlığa davet etmesini de "iletişim başarısı" olarak nitelendiren Özdil, tapu iddialarına mesafeli yaklaşmıştı.
Cumhuriyet Gzt alıntı..
Yılmaz Özdil Sözcü gazetesinde Saygı Öztürk'ün tepesini attırmış, gazetede bir ağırlığı varmış ki Özdil ikilemiş.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri