Bizim sitede inşaat sektöründe çalışan genç bir çocuk var evin karşısından dubleks ev alıp çok süper şeklinde deklarasyon yaptı. Bunlar iki kardeş ortak çalışıyor. Benim kayınço herkese uzun atlıyordu. Buna da duble uzun atlıyorlar. Artık kaç ev parası kaptırdı ise kedi gibi dolanıyor. Ona kaç defa söyledim büyük işlerde çarparlar. Büyük işte adam bunu bir kucağa alıyor ilaveten o olmadı bunu yap onu yap derken iki yıldır kucakta geziyor. Şimşek geldiğinde uyardım bunu. Eskiyi unut g.tu kolla dedim. Muhtemelen g.t gitti. Daha bunu Şimşek öpecek. O kadar oktanlı bankaya para girişi var Şimşek küçükleri bitirsin buna sıra gelir. En son babası ölürse reddi miras ile benim kucağa gelecek. Bana atladığının hesabını soracağım.
Hanımın yeğeni var üçkağıtçı dayısının yanında çalıştı. Dayısı parasını vermedi ondan mı gece 12 ye kadar çalıştırdı ondan mı bilmiyorum. Dayısının yanından ayrıldı ilçe belediyesinde sıcağın altında kömür gibi oldu çöp topladı. Benim oğlan ile yaş olarak yakınlar benim oğlanın bir milyonu var araba ve altın olarak askerlik de bedelli yaptı beyaz Eşyayı da aldık. Onda bedelli parası bile yok. Bugün gece 2 ye kadar ikinci işte çalıştı. Düğün organizasyonunda. O para onun ona ilişmiyorum sigara benzini kahve parası oradan gidiyor. Maaş benim.
Bu Suriyeliler bu işi çözüp vatandaşlık alırsa onlar dan başka alan olmaz. 28 yaşında on çocuğu rahat yapar kedi gibi enikliyor bunlar. Ben 3. Katta kini çıkardım 9 çocuk vardı. Bu Suriyeli hatunlar da ne var bilmiyorum ama 10-15 çocukla taş gibi duruyor. Hatta agucu abiyle tartıştık bunu. Kadın evden 10 -15 çocuk işi bitince çıkıyor dışarı o zamana kadar evde sürekli çocuk bakıyor. Tepemde biri var benim oğlanın yaşında beş çocuk var belki altıncı da yolda.
Aşağıda yazdım Hilti ile fayansların içine sokacak boruları diye. Fayansların arkası beton gibi. O adam söyledi Bizanstan aramışlar bunu klozet değiştirmek için 125 bin istemiş çağırdığı adam. İşine gelirse demişler. Daha fayansci kesin değil. Evin videosunu atıyorum yapılacak yerlerin adam elim dolu diyor. Her yeri kazıp fayansci bulamazsam mıçtım. Ayhan başkan da ayvalıga 1 milyon dan fazla harcamış. Sen gel tatil yap diye.
Yer İmleri