Doğalgaza hani %25 zam gelmişti. Bizim geçen ay ki fatura da 0,985 den 1,404 olmuş satış fiyatı. Geçen ay 5300 metreküp 84 bin bu ay 3587 metreküp 78180 geldi.
Doğalgaza hani %25 zam gelmişti. Bizim geçen ay ki fatura da 0,985 den 1,404 olmuş satış fiyatı. Geçen ay 5300 metreküp 84 bin bu ay 3587 metreküp 78180 geldi.
Başkan bizim sitede adam boyu ot çıktı. Dedim çok para gider çim biçme ve kenar biçme makinası alalım. Bizde çim mi var diye itiraz ettiler. Bende kendim ödeyip 5800 TL ye Bosch 1250 wat büyük bir makina aldım geçen ay biçtirdim bu ay tekrar çıktı. 2 saatte bitiyor. Bauhaus dan aldım benden sonra 13 bin oldu. Bizim bozulan çim biçme bunun yanında minicik kalıyor.
Bugün dünden beri uykusuzum hem sitenin hem kendi evin işleri onu bunu al ara daha yeni boşa çıktım. Şimdi de aidat listesi çıkarıp watsap grubuna asacam bina ya bir hafta asılı dursun kaldırırım.
Kimse fazladan sokturmasın. Aynı olay ev temizliği yapan, ev yemeği , ağaç budama, apartman yıkama ,boya,ufacik tesisat işinde , ufak tefek eşya taşıma gibi her şeyde dönüyor... Hemen emek var lafı söyleniyor. Ulan insanlar da para kazanırken emek harcıyor , Allah'ın lalesi ! Olabildiğince kendimizin yapması lazım. Hep dikkat ediyorum özellikle son 10yilda falan belli bir kesim parayı kırıyor bu tür şeylerden... Biz de kafa beyin patlatiyoruz.
İnternetten 3-5 tane koyun videosu seyredin görürsünüz.
Reyis rahmetli Ecevit gibi asansörle miting otobüsüne çıksa bile kemiksiz % 30 oyu var.
Yahu Mısır mumyalarının arasına koysalar bu adam diri diye kimsenin farketmeyeceği Bohçacının en az % 7-8 oyu var bu memlekette.
Hesap ortada A.K. partisi % 30 MHP % 8 DEM % 10-12 desek % 50 yapar.
CHP %35 İYİ % 7 gerisi diğer partilerin bu kadar basit.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Üniversite mezunları, eğitimli kesim işsiz ve iş arıyor. Asgari ücret ile bile bulamıyorlar.
El becerisi gerektiren işleri yapanlar güzel paralar kazanıyorlar.
Böyle bir dönem.
Gençlere tavsiyem ;
Üniversite okuyacaklarına bir meslek öğrensinler. Berber, tesisatçı, fayansçı kaynakçı gibi meslek öğrensinler.
Misal kaynak ustaları havada kapılıyor, güzel paralar kazanıyorlar.
Yer İmleri