Suriyeliler ev taşıyordu Ayhan başkana resmini attım. Ben siteye 50 metre kaldı bir kamyonet yüklendi ben siteye girdim etrafa baktım boşalmış gelmiş. Kavga ve böyle eşya taşıma esnasında çoğalıyor delikanlı gençler. Kavga da 40-50 kişi dakika da geliyor yük taşımada yarısı geliyor. İki dakkada dayak yemeyen hücrenin kalmaz. Bunların çoğu türk vatandaşı. 10 sene daha geçerse bizi gördükleri yerde dikip geçerler
Abi vuran kadar bizim oğlan da suçlu. Bizim sitenin tam önü kavşak. Bu eve gece en erken saat 12 de gelir. Tabi o saatte park dolu. Sürekli uyarıyorum geçmiş tecrübelerimden hiç ipine takmazdı iyi oldu bir hafta itt gibi peşinde koştu. Birde yeğen buna gaz veriyor. Yok araba değer kaybı yok arabasız olduğu günler için araç kiralat. Bana araba lazım dedi git dedenin arabayı al onunla kaza yaparsam dedi. O zaman halanın arabayı al dedim. Ona da alışkın değilim kaza yaparsam dedi. İyice tepem attı Lan dedim kiraladığın arabayla kaza yaparsan ne olacak miktir git dedim. Arkadaşımın megan 4 ü alınca havasından geçilmiyordu artist gibi dolanıyordu.
Yer İmleri