ama şunu asla unutma
testere yukarı çalışırken dikkatli ol
boğalar KALLEŞTİR...
her türlü üçkağıtçılık, dalevere, spekülasyon, manipülasyon bunlarda
1 düşer, 5 çıkar...
1 dakikalık grafik AL verdi diye devamında % 100 yükselür.
aylık grafik SAT verdi diye 1 gram düşmez
(grafiğe bakınca düşmezi geçtim, yükseliyoru bile amk )
9200 ortalama ile SAT'a geçmişiz... hala SAT'tayız... ama fiyat 11000... (yarın sabah 12000)
ama 1400'den AL verince 11.000'e kadar yükselmesini biliyoru
Son düzenleme : çıtak; 26-10-2025 saat: 20:22.
Yargıtay, kiracı-ev sahibi anlaşmazlıklarında emsal niteliğinde bir karara imza attı. Artık sadece kira değil; elektrik, su ve aidat gibi yan giderleri ödemeyen kiracılar da tahliye edilebilecek. Karar, Yalova’da fatura borçlarını ödemeyen bir kiracıya ilişkin davada alındı.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Erdoğan aynı hesabı şimdi de yapsın! Simit fiyatı zamlanınca ucuzluk kuyruğu uzadıkça uzadı
Konya’da simit fiyatlarına zam gelince AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından daha uygun fiyata satılan simitlerden almak isteyen yurttaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Ucuz çay-simit kuyruğu AKP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1993 yılında dönemin başbakanı Tansu Çiller’i eleştirmek için yaptığı hesabı akıllara getirdi.
Siz gidin yine oy verin açlıktan gebersenizde oy verin
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Erdoğan-İmralı Heyeti
görüşmesi 30 Ekim'e alınmış.
Ormana gezmeye ğittim, sabah erkenden,
Birden kanlıca buldum, iki üç beş derken 4 kilo civarında topladım,nasip vallahi, balıga ğidersin, el boş dönersin, mantar da öyle,
Hisse senedi de aynı, ummadığın anda tavan tavan ğider,eşşekler den umudum baya var, biri flamanın direğini, haftalıkta yukarı kırdı , saplamadı acıdı yatırımcısına sanırım
Seneye muhabbeti döner burda,
Yer İmleri