Etkili Haber
@etkiIihaber
·
13s
ÝDDÝA | Devlet Bahçeli, devlet nizamýna uymayan bir paralel yapýnýn oluþtuðunu ve siyasetin rotasýný belirlediðini düþünüyor. (AKP’li Fuat Uður)
yeni seneryo bu RTE dün fetö saldýrýlarý vs demeye baþladý ama bu haber doðruysa Bahçelide böyle cvp veriyor .
Casus denilen adamla imamoðlu fotoraf çektirmiþ hayýrlý olsun ziyaretinde birisi daha var yandaþ kanal ve sosyal medya indir bindir bu fotorafý casusluk faliyeti iddialarý ile yayýnladý , geçen muhalefet ayný adam casus dedikleri ile Ak partili bir sürü kiþinin olduðu foto yayýnladý kimseden ses yok2-3 gündür tugva üzerinden bir sürü sosyal medyada iddialar var bakýyorsun yandaþlara aman aman neler yazýyorlar tamamda bir resimle milleti casus yaptýnýz orada görüntüler var Whatsap konuþmalarý var neden onlarý görmüyorsunuz bu adaleti herkese eþit daðýtmadýðýnýz sürece iktidarda kalamazlar halk vakti saati geldiðinde sandýkta hesabý keser geçmiþe bakýn çünkü her yerde bir kokuþmuþluk var ama hep suçlu baþkalarý millet bunu yemiyor artýk
Recep Tayyip Erdoðan
@RTErdogan
·
17s
Ecdadýmýzýn inþa ettiði, ilham aldýðý güzel þehirlerimizi ayný þekilde imar etmek için canla baþla çalýþýyoruz.
Hem Ýstanbul’u hem de diðer illerimizi mamur ediyor, eksiklerini gideriyor, yatýrýmlarýmýzla sorunlarýna çözüm buluyoruz.
Özellikle Ýstanbul’umuzu iþ bilmez, kadir kýymet bilmez, tarih ve medeniyet þuurundan yoksun kifayetsizlerin insafýna terk etmiyoruz.
Bu konuda asla siyasi ayrýmcýlýk içinde deðiliz. Þehirlerimizin kime oy verdiðiyle ilgilenmiyoruz. 86 milyonun her bir ferdini her alanda birinci sýnýf hizmetlerle buluþturmanýn gayretindeyiz.
Þunu herkes bilsin ki Ýstanbul, bizim göz bebeðimizdir.
Bu aziz þehrin bir fetret devri daha yaþamasýna gönlümüz asla razý deðil.
Bu anlayýþla tüm imkânlarýmýzý Ýstanbul için seferber etmiþ durumdayýz.
Ana muhalefet meydanlarda içi boþ slogan atarken biz Ýstanbul için, 86 milyonun tamamý için koþturuyoruz.
Güvenli ve konforlu yeni yapýlarla, millet bahçelerimizle; kütüphanelerimiz, gençlik merkezlerimiz ve spor tesislerimizle Ýstanbul’un güzelliðini ortaya çýkarýyoruz.
Mehmet Mescioðlu
@mehmetmesci
·
16d
Sait Ürünlü seni bilanço diye yazarým dip notlarý doktora tezlerine konu olur. Sonu 69 la biten telefonundan beni arayýp da Shorttayým lütfen piyasayý gazlama diye aðladýðýn günleri ne çabuk unuttun da þimdi bu arkadaþ diye hitap ediyorsun?
sait ürünlü
@saiturunlu2
·
4d
Sen kimsin ki ?
Senden ne isteyeceðim?
Haaa haa haaahaa
Seni ben yazdýklarýn ve konuþtuklarýn manipülasyon diye aradým zamanýnda . Sonra da bloke ettim .
Sen de bana Spk baþkanýný tanýdýðýný filan anlatýp bana aba altýndan sopa göstermeye kalktýn.
Bilanço konusuna gelince sen okuduðunu anlamayan birisin o zaman, aç bak finansal borçlara.
Bak Emre leri þikayet ettim Spk þaaak diye cezayý yapýþtýrdý.
Keþke o zaman seni de etseydim .
Sosyal medyada bu þekilde tartýþmalar çok oluyor neden derseniz pasta küçüldü yanlýþ yönetimlerden dolayý , imtiyazlý makina ve içerden alýnan bilgilere göre ýnsýder piyasasý yaratýldý en önemlisi elimizi görüyorlar , þimdi bazý fonlarýn nasýl þiþirildiðini görüyoruz bu fonlarda olanlar onlarla ilgili yorumlama gelince baþlýyorlar saldýrmayason zamanlarda þiþik olan fonlarda belli zaman içinde maðdurlar yaratacak benim düþüncem acýrmýyým hayýr çünkü biraz at gözlüðü ile bakmayý býraksýnlar sorgulasýnlar
Yer Ýmleri