bunlar oy falan alamazlar artýk, bunu biliyorlar o nedenle olasý erken seçimi mümkün mertebe erteleyip yapacaklarýný yapma gayretindeler, yani Cumhuriyeti ameliyat edecekler gözüken bu,
büyük oranda Suriyeli göçü almamýz,..
Gazze ve Esad sonrasý birden ve ani komisyonun kurulmasý
bunlar tesadüf deðil,..
Barrack Trump adýna Ortadoðu masasý þefi ve karargahý Türkiyede bu adamýn, tesadüf mü bu,..
burada baþtan beri karþý karþýya gelen iki deðer var,
biri büyük Kürdistan,
diðeri New Ottoman,
bu hesapta olmayan ne ulus devlet, o halde ulus devletin üstünde yeþerdiði Cumhuriyeti amaliyat edecekler, yani baþkalaþtýracaklar,..
gözüken niyet bu,..bu gün seçim olsa bu niyet baþarýlamaz,
o halde ilk yapýlmasý gereken olasý bir seçimi mümkün mertebe engellemek ki bu yapýlýyor,..
cehepe ise devrim rotasýnda deðil,...iþte Demirtaþa övgüler gýrla gidiyor,...
yani bir kesiM Öcalancý, diðer kesim þimdiden Demirtaþçý bu akýllara zarar,...
bu fasit daireden tek çýkýþ ümidi bir erken seçim ve Cumhuriyetin kalesi cehepenin kalenin burçlarýnda yerini alabilmesi,
iþte Cehep neyle uðraþýyor blediye baþkanlarý ile, bunu nerde gördük daha önceki referandum sürecinde,
o akepe açýsýndan KK ile atlatýldý bu dönem Özelle atlatýlacak, ...böyle bakýlýyor
böyle duruyor,
sayýn Emre yazýmýn devamý,
ben erken seçim istenmiyor diyorum, þu nedenle halkýmýz çok büyük ve gerçeklerin farkýnda herkes,..ama bir seçim olmazzsa halkýmýz devre dýþý kalýyor,....bunu demek istiyorum
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Ýnsanlarý okula göndermiyorlar tarikatlara gönderiyorlar niye cahil kalsýnlar biat etsinler
Peki içinden okuyan bir sürü insan var onlar müdür doktor profesör vs
Þimdi bunlar gerçeði biliyorlar ama yine oy veriyorlar
Hadi onlar okumamýþ cahil kalmýþ
Ya bunlar
Bunlar menfaati için süzmeliði kabul eden deðilmi
Sonuç
Ülkenin kaderini cahiller
Yönetimde süzmeler
S
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Bitcoin 101 bin olmuþ ya
Düþsün hepsi
Borsalar
Altýn
Petrol
Fonlar
Fx
Hepsi düþsün
Dünya sýfýrlansýn
Millet köye dönsün
Paranýn kölesi olmasýn
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Apo mevzusu çok pis bitiriyor cumhuru
2 3 önce millete demli fln diyen beyaz itler vardý burada
25 sene yani çeyrek asýr iktidar, iþte bu sürede piþen piþtiðini anlamýyor, tam olarak bu,....
kurabaða sýcak su denklemi,..
ben size söyleyeyim eðer batý bunun duvara toslayacaðýný sezerse oluk oluk para akýtýr buraya,...
þu anda para esirgenerek süreç götürlüyor,..ama diyelim aksadý bu defa kesenin aðzý açýlýr,
f-35 bile gelir,...
komisyon neydi bir manada sýcak para komisyonu,..
yani cehepede akepede bu sýcak paranýn peþinde veriyormu hayýr,..diyeceksiniz ki cehepe iktidarda mý da sýcak para istesin, diyelim erken seçim oldu iktidara geldi,..öyle düþünün,...
bir ablýuka varsa bu herkese kurulu ki öyle,..
kaç tane rating gördük,
ne var not var, görünüm yok,
yani iþini yap diyor, yapmassasan halefin hazýr,
yani sen Öcalancýsýn, halefin Demirtaþçý,...
iþte cehepenin buradan sýyrýlmasý gerekiyor,..cehepe buradan sýyrýlýrsa kendi hesbýna göre oy kaybedecek,..
en büyük yalan iþte bu,...cehepe devrim rotasýna girdikçe tek baþýna iktidar olur,...oylarý patlar
senelerdir KK bu yalanla uyuttu ve hep direkten döndü, KK çok büyük zararlar verdi Cumhuriyete ve ulus devlete,
iþte þu anki cehepenin bundan sýyrýlmasý gerekiyor, ne kondu önüne belediye baþkanlarý,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri