Ergli kurtarýr yarýný![]()
Ergli kurtarýr yarýný![]()
Þu sözünüze katýlmýyorum
Chp devrim rotasý iktidar
Ülkenin yarýsý dolaylý olarak Atatürk düþmaný
Dinciler yüzde 30 ( camiyi ahýra çevirdiler)
Milliyetçiler yüzde 25 ( cami deðil okul yaptýracaðým desen seni dinsiz ilan ederler )
Sol görüþlüler yüzde 30 ( içlerinde menfaatçiler var)
Demem o ki
Dinsiz biri cumhurbaþkaný olsa
Herkesi maaþa baðlasa yine yaranamaz
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
ben 2015 te kendime sordum,
2015 in 7 haziranýnda ve 1 kasýmýnda iki seçim yapýldý,
7 haziran seçimi öncesinde PKK yollarda ehliyet ruhsat soruyor ve eyalet isimleri açýklýyordu,..
har hafta bir eve þehit haberi düþüyordu,.. toplum artýk infial halindeydi, 1.çözüm süreci mesleyi buraya taþýmýþ ve PKK itleri finalae hazýrlanýyorlardý,
Türkiye bu ahval ve þeraitte 7 haziran seçimlerine girdi, bu seçim sonucunda Çözüm sürecinin hazýrlayýcýsý akepenin oylarý %39 a düþtü,
yani akepe bunu biliyor çözüm süreci dediðinde oy kaybeder, o zaman ne yapacak seçime gitmeyecek,...nokta
KK bu seçim öncesinde emekliye zam istedi,
ben kendime sordum, dedim oðlum sen emeklisin önceliðin zam mý yoksa vatan mý? bu soruyu sordum kendime dedim vatan lan,...
akepe %39 almasý sonrasý iþi uyandý ve çukur-hendek baþlattý,...1 kasýmda bunun neticesini benden alamassa da belliki aldý ve %51 üstü iktidarý 1 kasýmda yeniden aldý.
1 kasýmda KK yine emekliye zam istemiþti ve eklemiþti bu ''Türkiyenin son seçimi olabilir'', cehepeye küstüm,...dedim artýk oylar boþa gider týrý výrý,
þimdi yine cehepe yapacak bir þey yok,...ama beklentim iþte bu cehepenin artýk devrim rotasýna girmesi ve esas iþine dönmesi
ve cumhuriyet kalesinin burçlarýnda boy göstermesi,..
Mustafa Kemal Türkiyesinde gidecek baþka yerim yok çünkü
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Sn indregandi
Mustafa Kemal Türkiye si dedin ama 75 yýldýr þeriat isteyenler ülkeyi yönetiyor
Desenki al malýný mülkünü Kabe'ye mi gidersin Gazze'ye mi gidersin neresi kutsalsa oraya git desen bile gitmezler
Þöyle düþün dinsizlerin kabeyi kuþattýðýný görsen ne dersin insan olan derki ulan yazýk yanlýþ yada doðru adamlarýn vataný kutsalý býrak gitsin
Ama bunlar böyle deðil
Ha bana deselerki ABD Almanya Ýsviçre Japonya git orada yaþa dil bilsem beni kabul etseler lanet olsun der giderim
Ama bunlar öyle deðil farkýmýz bu
Neyse çok gevezelik yaptým bu akþam
Kusura bakmasýn kimse haksýzlýklara dayanamýyorum susan dilsiz þeytan onlarda benden müslüman
ya yok öyle bir þey yaþýnýz kaç bilmiyorum ama marjinal parti oylarý %15 tir, en fazla budur,
dincimi budur,
milliyetçimi budur,
bundan fazlaysa ana omurga oraya kaymýþtýr ve düzeltilmesi gerekir, bu mallesef ABD nin düzeltmesiyle oluyor en büyük sýkýntý burada,
ABD düzeltmedikçe düzelmiyor bu ülkede,
yani emperyalizme karþý omuz omuza, bu yoksa düzelmez
geçimiþte ANAP ta da bunu gördük,...ANAP geldi iþgal etti, Bakýn iþgal diyorum daha ne diyeyim,..
AB ye giden yol Diyarbakýrdan geçer dedi, Türkiyenin en büyük problemi statükodur dedi ve yok oldu,..
peþinden gelen Diyarbakýrý rota yaptý, ve MGK da statükoyu yýktý, ilk bunlarý yaptý,
yani emperyalizm birine açtýrýyor diðerine devam ettiriyor
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Mert abim btc btc diyip duruyordu..squeze olmasa bari..![]()
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri